God morgon på er!

Alltså jag sover så konstiga tider. Helt sjukt. Igår så somnade jag kl 7 på morgonen och gick upp kl 14. Sen så åkte jag ju hem idag för att jag ville gå ut på juldagen. Tänkte att jag kunde sova på tåget, men var tvungen att byta i Alvesta och hoppa på ett Veoliatåg, typ sånt som man åker när man ska upp till Åre. Man delar kupé med 3-4 andra. Sätter mig i vagnen och det visar sig vara assköna riktigt flummiga människor. En tjej från Belgrad, en kille från Malmö och en från Lund som var golfproffs. Vi fick för oss att köpa vin och satt och snackade skit hela resan. Riktigt roliga människor! Väldigt ”osvenskt”…

När jag kom hem så kände jag mig pömsig och lite full. Så skulle bara vila lite. Och somnar! Typiskt… Vaknade typ kl 5. Men lika bra att inte gå ut. Dock så är jag bakis och har värsta huvudvärken. Jag som nästan aldrig brukar ha ont i huvudet -.- jobbigt.

Tänkte ringa Daniel Paris, men det var han som ringde och booty callade mig… Haha. Han lät inte direkt spiknykter. Är fett sugen på Thaimat. Kanske ska jag försöka vila lite till? Ska nämligen till Uppsala om ett par timmar 🙂 länge sen jag var där nu. Börjar sakna alla!

20121226-071529.jpg
Sugen? Beställ pizzan på nätet!

20121226-071607.jpg
Jag och mamma <3

(Visited 13 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. lisa december 26, 2012 at 10:20 f m

  fin blogg du har!
  kolla in min blogg där jag berättar om min otroligt äckliga mardröm som jag hade inatt, kommentera vad du tycker osv
  kramisar!
  nattstad.se/lizahaglund

  Reply
 2. amanda december 26, 2012 at 11:10 f m

  ditt liv e faschinerande

  Reply
 3. J december 26, 2012 at 11:36 f m

  fin blogg

  Reply
 4. my december 26, 2012 at 1:40 e m

  haha ”längesen” du var i uppsala! jag funderar på att åka till uppsala någon dag nu under lovet ”bara för att” eftersom de går att åka pendeltåg till staden.. nice! så får se vem man åker me

  Reply
 5. wilma★ december 26, 2012 at 2:54 e m

  är också sugen på thaimat! mmm

  Reply
 6. Mary december 26, 2012 at 9:18 e m

  Pömsig betyder Sexuellt utmattad…slå upp de i ordboken 😉

  Svar: Nej, bara vissa puckon som tror det eftersom det blivit någon form av fluga. Det är självklart barnspråk av sömnig, det vet ju de flesta… Eftersom barn inte brukar förknippas med sexuell utmattning är det verkligen underligt när folk tar barnspråkssömnig och får det att betyda något med sex. Sjukt. Språkrådet säger för övrigt som jag…

  Reply
 7. Emma Starkko december 29, 2012 at 11:45 e m

  Åååååh tack Paulina haha! Fyfaaan vad jag stör mig på folk som påstår det om pömsig! Jag och mina föräldrar har sagt det under hela min uppväxt, o massa andras med. Inte fan vill jag förknippa det med sex nu?! Vafan är grejen egentligen haha, så himla solklart. Hör jag det är det liksom lite babyvoice ”är du pömsig gumman”. En vän på gymnasiet tyckte det med och självklart så frågade hon mig det en gång när min pojkvän var på besök och jag svarade ja fast vi inte gjort något då. Usch vilken diskussion det blev! :p

  Svar: Det är så roligt med folks om hittar på en ny betydelse på ord som använts i årtionden som barnspråk… Sen tycker dom självklart att det dom hittat på är rätt fast det är tydligt när man läser vad Språkrådet säger om det…

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *