Har ingen lust att blogga… :-(

Känner mig omotiverad. Min dator är hemma hos Dessie. Egentligen ligger alla mina grejer utspridda i hela världen, typ.

Annie har jättemycket kläder som är mina och Viktor lånade min kamera och har fortfarande inte fått tillbaka den.

Är bara allmänt less på allting. Så fort jag blir det minsta stressad så dampar jag och nyper eller river mig själv, jävla sajko jag vet… Men det svartnar liksom för ögonen. Har väl varit mer stabil, liksom…

Hur gör man då, när det känns så här? 🙁

(Visited 30 times, 1 visits today)

50 Comments

 1. lisyia december 30, 2012 at 11:19 e m

  röker en fet

  Svar: Nej, skulle inte tro det…

  Reply
 2. Sofia december 30, 2012 at 11:25 e m

  ritar de känslsor man inte kan sätta ord på, hur man känner sig och skriker av sig samt glor på fånigt romantiska filmer som man kan lipa till bara för att få ur sig något och sedan söta disney filmer

  Reply
 3. Gabriella december 30, 2012 at 11:27 e m

  Ja du måste väll antagligen ta tag i något ? Kanske hämta din dator eftersom du verkar behöva den, höra av dig till Viktor o be om din kamera tillbaka o samma med Annie, om dom är dina riktiga vänner så förstår dom varför du ber om allting tillbaka :)!!!

  Reply
 4. majk december 30, 2012 at 11:27 e m

  Pausa allt det som inte är viktigt och fokusera på det du mår bra utav. Jag brukar stänga av min telefon, data osv, köpa eller låna en bok, köpa massvis av lösviktsté och så åker jag ut på landet. För att må bra tror jag att man måste få egentid, att känna att man kan andas utan att folk rycker i än till höger och vänster. Känns så klyschigt att säga men det är vad jag tror på! :)Hoppas att du hittar en lösning och att det snart känns bättre.

  Reply
 5. anonym december 30, 2012 at 11:30 e m

  Du kanske borde gå och prata med någon och få tabletter eller något och mer ordning på ditt liv.

  Reply
 6. :) december 30, 2012 at 11:34 e m

  Kom till Örebro någon gång! 🙂

  Reply
 7. Emilia december 30, 2012 at 11:39 e m

  Bra fråga, om du tar reda på svaret kan du ju säga till!

  Reply
 8. Line december 30, 2012 at 11:43 e m

  Tar tre djupa andetag och tänker att det inte är så farligt. Samlar in dina grejer igen och inser hur bra du är precis som du är! Har följt din blogg länge och man kan verkligen se nu hur mycket starkare du har blivit. Det strålar från hela dig! Släpp inte det. Du är grym, glöm aldrig det Paulina 🙂

  Reply
 9. emma. december 30, 2012 at 11:45 e m

  Träffar och pratar med en psykolog man trivs med, gör en utredning om man har några diagnoser för eventuell behandling i såna fall. Inget blir bättre av att bara sitta hemma eller att fly ut i världen. Professionell hjälp är den bästa och det här skriver jag med egen erfarenhet av ett illa välmående och att ha skaffat hjälp. Just do it, psykologer bits inte!

  Reply
 10. EmmaEK december 30, 2012 at 11:52 e m

  Man biter ihop! Man låter sig ha en sån dag, max 2… sen går man upp och tar tag i det. Alla deppar ihop ibland. Men bit ihop och kämpa för du är grym!! Vi finns här

  //Emma, modellivet i göteborg och Dubai

  Reply
 11. Angelica december 30, 2012 at 11:59 e m

  Sök hjälp. Menar inget illa med det, vill att du ska må bra Paulina och du förtjänar inte att må dåligt <3 Jag själv går hos skolkuratorn nu och mår mycket bättre än innan 🙂

  Reply
 12. Martina [Eluminél] december 31, 2012 at 12:00 f m

  Tar djupa andetag, sätter på musik man tycker om. Går en lång tänkbar nattpromenad, gör té, pratar med djuren, ring och prata med en kompis, rita, sjunga, läser en bok, tittar på en favoritfilm, tittar på en favoritserie, gör lite god mat, köper lite godis och myser ner sig <3

  Reply
 13. Lina! december 31, 2012 at 12:38 f m

  Planera saker som du vill göra i framtiden. Sätt upp lite mål och vad du måste göra för att uppnå dom. När du har uppnått dina mål så kommer du känna dig som en kung och ångesten kommer att försvinna. Med mål så menar jag saker som har positiv påverkan på ditt liv, din karriär och din framtid. Du får testa på olika saker och se vart det tar dig! 🙂 Ditt öde ligger i dina händer! Lycka till! 🙂

  Reply
 14. Martina december 31, 2012 at 12:47 f m

  Självskadande är inte vägen till att må bättre, så mycket vet jag i alla fall. Det är bara en nedgående spiral som hela tiden kräver mer av en för att uppnå samma resultat. Motion och beröring är väl egentligen den bästa självmedicineringen eftersom att det utsöndrar ”må bra”-hormoner i kroppen. Dock är varken det ena eller det andra vad man vill ha när man mår skit.

  Är måendet ett återkommande mönster skulle jag nog föreslå psykolog/utredning/medicinering/behandling. Det tar tid men i slutänden är det värt det.

  Ta hand om dig.

  Reply
 15. Isa december 31, 2012 at 12:56 f m

  Skaffa struktur i livet. Det låter som att du saknar en trygg bas i livet. Jag är själv sjuksköterska, har dessutom mycket erfarenheter som patient inom psykiatrin. Du får gärna maila mig om du vill prata eller behöver råd. Kram!

  Reply
 16. Frida Monroe december 31, 2012 at 1:11 f m

  Du får en kram genom kommentars fältet. Saker få vara skit, men glöm inte bort att ingen är som du och jag ser upp till dig precis som många andra. Du är snygg som fan och verkar vara en skön tjej! Kom ihåg det.

  Reply
 17. Josefin december 31, 2012 at 1:15 f m

  Du stannar upp och andas, sen väljer du en av de saker som stressar dig och får dig ledsen, försöker hitta en lösning eller något som gör att detta inte längre skadar/stressar/sårar dig. Och börjar.
  Det brukar funka någorlunda för mig i alla fall. Man måste låta sig själv andas. Ta en dag av för dig själv, bädda ner dig i din säng med de mysigaste kläderna, ät vad fan du vill och se på en bra film som får dig att känna dig bra. lyssna på lite bra musik och bara låt dig själv få va, våga låta dig själv känna det du inte vill känna.

  Reply
 18. Jenni december 31, 2012 at 1:15 f m

  Tar Semester! 😀 haha nä men kanske unna dig själv lite tid? som ett hemma spa är alltid gött! 😀

  Reply
 19. Elina december 31, 2012 at 1:18 f m

  Lisya, wooooord uuuup!

  Reply
 20. joline december 31, 2012 at 1:18 f m

  man sätter sig ner och tänker efter hur man egentligen vill ha det… vet exakt den där känslan, att känna att man inte har någon koll alls på något och man önskar man var någon annan, men det går inte… så därför tänk efter vad du vill, prata med någon som förstår dig eller skriv en dagbok om dina mest privata saker du inte vill någon ska veta. allt kan kännas skit men det blir bättre! kram på dig

  Reply
 21. Wilma december 31, 2012 at 1:21 f m

  Försöka hålla koll på sina grejer lite bättre kanske:) får också så när jag råkar sprida ut mig lite för mycket!

  Reply
 22. Jakob december 31, 2012 at 1:39 f m

  Jag har skrivit förut, men jag tänkte bara säga det här.
  Paulina, du är jättefin. Jag är artonår, har massa vänner
  och är kille. Jag har bra betyg går på ett bra gymnasium så
  jag är inte någon liten fjortis. Utan de här orden betyder
  verkligen något för mig, och jag hoppas de gör det för dig med.
  Du är jättefin.
  Jag har armar fulla med skärsår, jag har flera självmordsförsök i bagaget och jag har panikångest och en del andra diagnoser. Det du kan göra är att faktiskt fatta en grej, livet pågår här och nu. Och det är upp till dig att inse att du är fin och att det är du och ingen annan som gör ditt liv bra. Ingen kommer inse åt dig att du är fin, underbar och bra på så många olika sätt. Det är du som måste förstå det. Fatta det, för du är verkligen värd ett bra liv och förstå att du är jättefin.

  Reply
 23. michelle mariolina december 31, 2012 at 1:44 f m

  När det känns sådär, ja..då ringer man upp sina vänner och ber om att få tillbaka sina saker så du kan blogga så vi kan gotta oss i dina blogginlägg!:)

  Reply
 24. Anonym december 31, 2012 at 2:00 f m

  Hejsan!
  Kolla in min sexblogg. Skriver om allt möjligt. Ger er tips, roliga historier och massa annat!
  Kram

  Reply
 25. Emmelie december 31, 2012 at 2:00 f m

  Ser en film med starka känslor, tex American History X, få känna lite, gråta lite, så kännns ens eget liv lite bättre genast 🙂

  Reply
 26. Ellen december 31, 2012 at 2:15 f m

  Vet du vad? du behöver inte blogga. Ta en paus, gör något kul och lägg stressen åt sidan, sånt behövs ibland. Din hälsa ska alltid vara mer prioriterad än bloggen och jag tror de flesta av dina läsare tycker det också! Du förtjänar att må bra Paulina. Ha det bra och jag håller tummarna för att du hittar motivationen igen! Kram

  Reply
 27. k december 31, 2012 at 3:31 f m

  försök att sova nu!! ta i tu med problemen imorgon, stressa inte och gå hos en terapeut. kram!

  Reply
 28. Maria december 31, 2012 at 9:36 f m

  Är själv så ”jävla sajko” som du säger =)
  Jag vet egentligen inte vad man ska göra, men jag brukar kolla TV, en serie eller en film som man tycker om mycket, vet det låter knäppt, men det får mig att lugna ner mig och tänka på annat.
  Sen en annan sak som också är bra, är att gå och prata med en psykolog, av erfarenheter så har stött på både idioter men också någon som har hjälp mig hur mycket som helst.

  Sköt om dig.

  Reply
 29. Elin december 31, 2012 at 10:13 f m

  Tänk att den här dagen kommer att ta slut. Det varar inte för evigt. Imorgon är inte heller för evigt. Tänk på en lycklig skrattandes du om tio eller kanske tjugo år, få motivation till att ta hand om dig, men känn också att det är okej att må dåligt. Det är okej, för det går över.

  Reply
 30. Sandra december 31, 2012 at 10:18 f m

  Sluta göra dig själv illa för att få ut frustrationerna, köp en boxsäck!! =)

  Reply
 31. kitkät december 31, 2012 at 10:26 f m

  Söker hjälp. Du är uppenbarligen obenägen att hjälpa dig själv, så låt någon professionell hjälpa dig att hjälpa dig själv. Jag är själv utbildad och arbetar inom den branschen. Det vore bra för dig att gå på terapi tycker jag.

  Reply
 32. Zezze december 31, 2012 at 10:44 f m

  1. Ber om att få tillbaks datorn.

  2. Hör av dig till Annie att du kommer och hämtar dina kläder nu.

  3. Säger till Viktor att du behöver din kamera och frågar när du kan komma som snarast för att hämta den?

  LÄTT SOM EN PLÄTT.

  Reply
 33. wilma★ december 31, 2012 at 10:44 f m

  men du bloggade ju nu? hehe

  Reply
 34. Felicia december 31, 2012 at 10:46 f m

  Håller med. Rök en fet så löser sig alla dina problem 🙂

  Reply
 35. f december 31, 2012 at 11:19 f m

  säger som lisyia

  Reply
 36. Veronica december 31, 2012 at 11:22 f m

  Jag tror att man brukar kontakta psykmottagningen eller någon kurator på vårdcentralen när man känner som du gör. Hoppas att du mår bättre snart.

  Reply
 37. Lotta december 31, 2012 at 11:44 f m

  Kolla på filmen the secret, tjöt imorse när jag såg den och kände mig träffad!

  Reply
 38. naturfotot.blogg.se december 31, 2012 at 11:54 f m

  Hej besök gärna min blogg naturfotot.blogg.se, Gott nytt åt!

  Reply
 39. anna december 31, 2012 at 12:05 e m

  Gå ditt o hämta dina saker och säg att du vill ha det

  Reply
 40. Malin december 31, 2012 at 12:05 e m

  Man hittar något att leva för. Du har fått för dig att det beteendet hjälper men du vet att det inte gör det. Mina tips är:
  1.Prata med en professionell om det! Jag säger inte att du är knäpp/galen men ibland kan det vara bra att bara vräka ur sig allt för någon som inte får säga det vidare.
  2. Skriv en lista på allt som är hos andra som du minns. Sen ringer/skriver du och ber om att få tillbaka grejerna. Och skriv nu inte ”ge tillbaka min JÄVLA kamera din lilla horunge” haha. Be snällt och trevligt om att få tillbaka dem så kan du bli arg senare om de inte lyssnar.
  3. Be the bigger person och gå vidare. Lämna skit bakom dig och skaffa struktur på livet. Du har followers som vill läsa det du skriver. Gör ett morgon, ett middag och ett kvällsinlägg om dagen, tidsinställ dem om det känns bättre. Men utan din blogg rasar din ekonomi och då blir allt ännu sämre.

  Ta det lugnt Paulina, stå med fötterna på jorden och så ordnar det sig.
  Kram

  Reply
 41. Anna december 31, 2012 at 12:53 e m

  Antagligen var det där med sakerna bara sista droppen för något större, kanske? Jag säger som de flesta andra, ring dessa personer och fråga om du kan få tillbaka dina grejer. Då är den biten fixad. När jag läser denna texten tänker jag också att det kan vara så att du behöver vila och bara koppla av och det vet du bäst på vilket sätt du gör det. Haha vet inte om detta hjälper dig det minsta men du har mitt stöd. Kämpa på!:)

  Reply
 42. Hemlig december 31, 2012 at 1:09 e m

  Är det iiiingen som fattar att det kanske har med din alkoholkonsumtion att göra? tro mig har festat för mycket ibland och man kan må så sjukt jävla dåligt av det! När alkoholen går ur kroppen får man sån jävla ångest och allt som egentligen inte är så jobbigt känns som en stor tung sten typ! Man tappar ju tillslut livslusten och känner att allt bara är jobbigt typ. Kanske därför du känner som du gör idag, för att du har festat fyra dagar i rad typ.
  Och det är ingen kritik mot det!! som sagt been there done that, men vill bara hjälpa dig att öppna ögonen mot baksidan av alkohol och den kemiska ångesten man får.

  Reply
 43. tessi december 31, 2012 at 1:27 e m

  tycker att malin skrev väldigt bra.följ hennes tips :):) gott nytt år!

  Reply
 44. Sara december 31, 2012 at 1:41 e m

  Nyårslöfte att börja gymma? Jätte bra! Visste ni att de flesta ger upp efter en måndad? På min blogg listar jag fem knep hur du lyckas hålla uppe motivationen till att fortsätta gymma.

  Reply
 45. EM december 31, 2012 at 2:11 e m

  Sluta drick alkohol. Mycket festande gör en deprimerad, gräver ner sina känslor. Ut och gå, sov mycket och sått dig själv Först. Dvs, ta tag i problemet på en gång. Be om att få tillbaka dina prylar idag. Hoppas det löser sig! Kram

  Reply
 46. Barker december 31, 2012 at 2:26 e m

  Gör dig dessa saker stressig? Skojar du eller?
  Wow. Vet du hur hård verkligheten är där ute?
  Hur kommer det sig att alla ni bloggerskan utan utbildning blir stressade över patetiska små saker som inte ens är problem? Hjälp så jobbigt allt kommer att bli för er inom en snar framtid…

  Svar: Vem är du att avgöra vad som är jobbigt för någon, du, en anonym stackare…?

  Reply
 47. Elin december 31, 2012 at 2:45 e m

  Men va är det svåra? Fattar inte dina problem eller man kan inte ens kalla det ”problem”! Ta fan tag i dina så kallade problem och lös dem ist för att festa !

  Reply
 48. sandra december 31, 2012 at 4:33 e m

  Börja med att ta tillbaka alla dina saker så kommer du känna dig mindre splitrad
  Dra ner på spriten eller ta bort den helt
  Sök hjälp för stress och ångest
  Be om hjälp
  Våga ta i mot hjälp!!!

  Vet hur du känner dig, när jag mådde som värst så var det som att leva i ett mörkt helvete dag som natt, jag ville bara spy upp mig själv och alla jobbiga problem!

  Reply
 49. Barker december 31, 2012 at 8:22 e m

  Vem jag är att avgöra vad? Att patetiska skit saker gör dug deprimerad och stressad menar du?
  Jodå. Det är patetiska skit saker. Du vet INTE hur verkligheten ser ut på riktigt.
  Du har levt som du vill obegränsad och utan konsekvenser. Vart i helvete har alla vuxna varit i ditt liv?
  Ta tag i din vardag nu. Du är vuxen.

  Reply
 50. Kim januari 1, 2013 at 2:55 e m

  Det spelar ingen roll vad någon skriver till dig paulina. Om du inte vill må bättre och göra något ät din situation är det helt meningslöst. Du har inte kommit dit än, för du ”gillar” fortfarande uppmärksamheten som detta för med sig. Tro mig jag vet, jag har varit där själv. Man mår skit kasst och säger att man vill så mycket saker, men man gör det inte för då bryr sig ju folk inte längre på samma sätt.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *