Hiss och diss.

Solarium torskar.

Visst så är det hur snyggt som helst att vara brun. Men jag tycker nästan att det är pinsamt om folk som bloggar om att bara ”alltså bleka människor är så äckliga”… Och ser själva ut som morötter. Visst jag har också solat mycket solarium… Typ när jag var 14-15 vilket jag ångrar extremt mycket idag då jag fått fullt med leverfläckar. Speciellt på ryggen. Tycker att man ska vara extremt försiktig med att sola solarium och göra det väldigt sällan. Kanske två gånger i halvåret.

Visst så är du jätte snygg för tillfället. Men om du tänker i längden så kommer du att se ut som 35 när du är 25 om du solar och bara öser på med sololija och skiter i solskyddet.. Den här sommaren har verkligen fått mig att inse att man inte måste sola sönder sitt liv när man är på semester. Och när man kommer hem och folk bara ”fan vad blek du är”… Ja för att jag inte ligger och pressar sönder mig på stranden eller solar solarium varje dag. Då tänker jag såhär v.. Men då ses vi om 15 år och ser vem som är snyggast och ser yngst ut 🙂

Och hon på bilden har egentligen ingenting med det att göra. Inte för att jag känner henne. Men mina vänner vet exat vad jag tycker om översolade morötter. I.N.T.E snyggt! När alla ändå snackar om ”idealet” hälsosamt så borde ju lätt overtanning.

Om ni nu vill bli bruna utan att få hudcancer så rekomenderar jag Melantoan, barbiedrogen. Ta ett par doser så blir man lite lätt lagom brun. Och överdosera inte det. Easytan.se

 

VINTERKRÄKSJUKAN.

Behöver jag ens säga något? Usch tvätta händerna!!! Mår illa av att ens tänka på den….

 

 

 

SNÖN!

Så jävla underbart. Det bästa med vintern är snö 🙂 Dock så bor jag ju i stan och då blire mycket slask.. Men annars är det så vackert. Blir så glad varje gång jag vaknar och kollar ut genom fönstret.

 

(Visited 121 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. JEfaga december 3, 2012 at 3:08 e m

  Tycker du ska börja sola lite, eller använda BUS! Du är verkligen 10 gånger snyggare när du är brun, har kollat igenom din blogg från förra och förr förra året och fyfan vad snygg du var då!

  Reply
 2. Sara december 3, 2012 at 6:01 e m

  Hissar att du dissar solarium!!
  Visst vill man va brun, man ser betydligt fräschare ut. Jag solade en del, men inte överdrivet mkt solarium och nu 23 år ”gammal” har jag hudcancer och självklart den faliga typen!
  Jag tänkte på risken varje gång jag la mig i solariet men i samma stund tänkte jag
  -detdär händer inte mig…
  Men joda

  Reply
 3. Chrisina december 3, 2012 at 7:39 e m

  Hissar din diss! 🙂

  Reply
 4. Vilja december 3, 2012 at 7:52 e m

  Men Paow, det var ju inte snällt att sätta upp en bild på hon från Ung o bortskämd, hon var väl jättebra vän med din bästa vän, Daniel? Hon verkar ju så mysig..
  Men jag håller med om att solariebrun är inte hälsosamt i längden.

  Reply
 5. nina december 3, 2012 at 10:06 e m

  Inser du ens att din rubrik betyder ”solarium åker dit” typ?! Snälla, söta Paulina, lär dig skriva det svenska språket så kan fler läsa dina kloka tankar utan att se dig som en nollad brud bara! Okej?

  Reply
 6. Christian K december 4, 2012 at 2:25 f m

  Det är ju bra att du går ut med vettiga tips, att sola i solarium är sedan länge känt som lika med hälsorisker, sj har jag solariesolning då och då men det är för ett medicinskt bruk och alstrar en annan typ av strålning… Hoppas fler förstod det farliga med solarium…

  Vad gäller snön så har vi delade åsikter, visst är det mysigt med snö men ja här är det bara svinkallt och typ inte alls mycket till snö, hoppas på en bra vinter dock, så kanske det blir bättre sommar 🙂

  Reply
 7. my december 4, 2012 at 11:15 f m

  lite taskigt att lagga upp en bild pa ellinor! men aja 😉

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *