Nytt år, nya löften…

Det är ju inte riktigt dags än, men snart är det ju:

Några nyårslöften? Sådana man bara säger, men aldrig fixar att hålla? Eller sådana som du verklige, verkligen kommer att försöka hålla?

Så vad har du tänkt göra när det blir ett nytt år? Saker du vill göra?

Jag har en hel lista med saker som jag skulle vilja göra, och mycket av det kanske jag inte kommer hinna, ha råd eller ens orka med att göra.

Berätta gärna för mig vad du förväntar dig av 2013!

(Visited 14 times, 1 visits today)

20 Comments

 1. Sofia december 27, 2012 at 2:01 e m

  Jag ska våga mer. Kolla gärna min blogg niggers 😉

  Reply
 2. Sofie december 27, 2012 at 2:59 e m

  ta tag i min diabetes och försöka få den bra igen, som den var för ett år sen.

  Reply
 3. Vanessa december 27, 2012 at 3:02 e m

  Jag har aldrig gillat att träna (är femton år) och förra året var löftet att jag skulle klara av att springa en mil på mindre än femtio minuter, vilket jag klarade lätt. Och i år ska jag orka springa 2,5 mil utan vätskestopp/vila.

  Reply
 4. Alva december 27, 2012 at 3:21 e m

  Gå ner i vikt…

  ps.beök gärna min blogg! <3

  Reply
 5. Ida december 27, 2012 at 7:42 e m

  Ta bättre hand om mig själv. Det är ett viktigt löfte tycker jag..

  Reply
 6. Jennifer december 27, 2012 at 7:44 e m

  Mitt nyårs löfte är att vara snällare mot mig själv, bjuda mer på mig själv, ta hand om mig själv mer. Ta tag i min träning och skolan på riktigt, göra mig av med falska vänner och stå upp för mig själv mer.

  Btw, Har inte du gjort ett inlägg för ett bra tag sen om Psoriasis? har för mig det.. Kolla in min blogg http://nattstad.se/ppeanut och läs gärna mitt inlägg om mig och Psoriasis! kram

  Reply
 7. Anonym december 27, 2012 at 7:51 e m

  Att vara snäll mot mig själv. Inte vara så självkritisk. Göra allt för att göra mig själv lycklig. Våga mer och inte tänka så mycket. Våga ha roligt. Våga göra misstag.Att kämpa mer för det jag tror på..

  Reply
 8. daniella december 27, 2012 at 8:48 e m

  haha brukar bli så att man nästan aldrig håller dom, tyvärr, det är ju trots allt löften 😀 Men mina blir nog att våga stå för vem jag är, självkänsla och självförtroende rättare sagt! sen att göra mer om dagarna!! ta vara på livet, jobba för att kunna sticka ut på massa roligheter!
  får verkligen inspiration från dig paulina! gillar verkligen din blogg!!!! <3 KRAM!

  Reply
 9. mimosa december 27, 2012 at 9:04 e m

  Kul att du bloggar me rnu!

  Reply
 10. EMMA december 27, 2012 at 10:25 e m

  Börja träna! Som jag aldrig gjort förut. Kommer bli as jobbigt men ska verkligen försöka! Och äta mycket nyttigare!!

  Reply
 11. Emma december 27, 2012 at 11:48 e m

  Ta tag i mitt liv, vända tillbaka dygnet, röra på mig mera, träna lätta saker hemma, äta bättre m.m. Nu jäklar ska det bli ändring 🙂 Minst 10kilo till sommaren. Gillar din blogg förresten 🙂 Kram på dig

  Reply
 12. Mikkis december 27, 2012 at 11:50 e m

  1. Gå ner de flera kilon jag lagt på mig under sommaren&vintern, så jag kan bli störtnöjd över min snygga kropp igen!

  2. ha fucking jävla kul 2013, med no regrets. haha

  Reply
 13. Sandra december 28, 2012 at 1:39 f m

  Svår fråga men samtidigt inte. Varje år har jag satt upp mål, men egentligen inte alls brytt mig om dem. Iår är det annorlunda. Jag tänker sätta bra mål, som jag sätter för att jag vill och inte för att någon annan tycker att jag ska ha dem. Men något som kommer stå högst upp på min lista är att jag ofta ska ha en bra kontakt med nära och kära, prata och träffas. Säga att jag älskar dem, finnas för dem i svåra stunder. För i slutändan är det det som räknas. Den 23 november vändens mitt liv upp och ner och vi fick ett besked som kommer påverka mig och min familj framöver. Vi fick reda på att en i familjen har en tumör. Det får en att tänka om ordentligt. Innan hade jag kunnat göra en lång lista av allt jag velat ha: Stor fin lägenhet, vit sportcab, en resa till alanya osv. Egentligen totalt meningslösa saker. Allt jag önskar nu, är att ha min familj nära. Att nära och kära ska vara friska och leva ett gott liv. Det är vad som betyder något!

  Så till alla där ute, ta vara på nära och kära – och framförallt, uppskatta vad ni har och eran familj, en dag kanske det inte längre finns där.

  Reply
 14. E december 28, 2012 at 5:16 f m

  Ta tag i mitt liv.

  Reply
 15. E december 28, 2012 at 5:16 f m

  Ta tag i mitt liv

  Reply
 16. Jennifer december 28, 2012 at 12:41 e m

  Bli snällare mot mig själv, våga stå på mig mer och säga ifrån mer.
  Ta hand om mig själv mer, och stressa mindre.

  Btw, om jag inte minns helt fel så har du gjort ett inlägg om Psoriasis tidigare för ett tag sen? Kolla mer än gärna mitt inlägg om mig och mitt Psoriasis! kram

  Reply
 17. Isa december 28, 2012 at 10:48 e m

  Bli gravid! 🙂

  Reply
 18. julia december 29, 2012 at 7:37 f m

  sluta vara bakis i skolan går i 9an och måste ha bra betyg för att komma in på den linjen jag vill och sen sluta röka

  Reply
 19. Sofia december 29, 2012 at 5:56 e m

  Må bra ! 😉

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.