OMG! Nu är det snöstorm!

Oh Shit!

Det snöar fan nästan in här där jag är, hur står det till för er idag? Får ni pulsa er fram genom snö eller det kanske inte snöar alls? Tell me. Jag fick ett sms av en vän sitter fast på motorvägen, en annan som har fastnat i tunnelbanan hemma i Sthlm.

KÄMPA SJ/SL! Vårt älskade SL, haha not. God morgon ifrån snöstormen i alla fall, eller ja. Nu fick vi våran ”älskade” vinter som vi saknat så otroligt mycket!

Att man inte klarar av att hålla vägarna rena från snö är skandal, det är obegripligt med tanke på hur mycket skatt vi betalar.

Har ni fastnat?

(Visited 12 times, 1 visits today)

18 Comments

 1. Annie december 5, 2012 at 2:28 e m

  Alla skolbussar har blivit inställda så här är det fan total kaos!! Usch, snö tycker vi inte om (:

  Reply
 2. emelie december 5, 2012 at 2:40 e m

  Har aldrig kommenterat och tittar bara in här då och då. Men ibland undrar jag hur du tänker? SNÖSTORM och du undrar du varför vägarna inte hålls fria från snö? Jo men ut och skotta med dig när det stormar. Gör det, om du nu ska klaga.

  Svar: Är du dum eller…? Kanske ska alla ut och skotta i stället för att jobba och så låter vi plogbilarna och traktorerna stå? Låter smart. OIch ja, jag har rätt att klaga för jag betalar fett med skatt och jag vill att dom pengarna skall användas smart och vad kan vara smartare än att se till att vi har fungerande kommunikationer…?=

  Reply
 3. madde december 5, 2012 at 2:57 e m

  Uppe i norr går det finfint att ta sig fram med bussar och bilar, frågan är varför det går så jävla mycket dåligare i söder. Är det vägarnas fel, snöns fel eller förarnas fel? 🙂
  Snön är fantastisk om man vet hur man ska hantera den.

  Reply
 4. Annelie december 5, 2012 at 3:19 e m

  Härligt! haha 😀

  Reply
 5. Nicole december 5, 2012 at 3:27 e m

  Det är nu våra skattepengar ska gå till att rensa vägarna från snö, för Sveriges medborgare, istället för att ta in en massa invandrare som ska få hjälp mot HIV.
  Förstår inte hur Sverige tänker ibland. Svenskarna kommer alltid i sista hand.

  Reply
 6. fleurpetit december 5, 2012 at 3:36 e m

  woho fram med skotern ;D

  Reply
 7. Frida december 5, 2012 at 3:38 e m

  Förstår inte hur det kan gå så dåligt nere i söder.. Här uppe i norr är det halkigt, men linjetrafiken och vägarna funkar 🙂

  Reply
 8. Matilda december 5, 2012 at 3:41 e m

  Här i ume är det typ tjugo minus och en massa kalls snö haha… Men jag vet inte, det fungerar. Kanske lite folktomt haha!

  Reply
 9. Linda december 5, 2012 at 3:56 e m

  jag fastande idag satt i ett dike i en timme men en snäll kompis kom och drog upp mej lämnar nog bilen hemma några dagar

  Reply
 10. Fanny december 5, 2012 at 4:55 e m

  Jag är hemma och har det bra!! Men min kompis sitter fast i trafiken i Stockholm. I Norrtälje åskade det och blixtrade nyss:o

  Reply
 11. Linnea december 5, 2012 at 5:02 e m

  Åh, hahaha. Det är så himla roligt varje år då några ynka millimeter snö hamnat i söder, alltid samma kaos. Som att världen håller på att gå under. Visst, ni är inte vana vid snö. Men kom igen, skärp er! Sen det här med ”Snöstorm”? Om ni hade varit med om en riktig snöstorm så hade ni tyckt att det ni har nu inte var nånting.

  Reply
 12. Nicole december 5, 2012 at 7:47 e m

  Ursäkta Linnea, men vi i söder har bra mycket mer snö än vad resten av Sverige har just nu. Så du kan gå och vara besserwisser någon annanstans.

  Reply
 13. Ellen Wärnsberg - ellenwarnsberg.se december 5, 2012 at 8:16 e m

  Ojoj tur man inte befinner sig i stockholm just nu då! Här i småland är det inte riktigt så mycket snö men iaf en halvmeter haha!

  Reply
 14. mao december 5, 2012 at 8:29 e m

  lol aa verkligen ”obegripligt med tanke på hur mycket skatt vi betalar”, att snöstormar kan komma ändå. så sjukt konstigt. typ som att naturen inte nöjer sig med sksttepengar. weeeeeird.

  Reply
 15. Pingback: Kissie kopierar Paow | En annorlunda skvallerblogg

 16. cecilia december 6, 2012 at 12:03 f m

  Är du dum? Har du tänkt att de kanske inte funkar att hålla vägarna plogade och fläckfri från snö när de formligen SPYR ut dm med snö i minuten? De funkar inte med hur jävla mycket pengar ni än skulle ha i budget för plogning. De sitter riktiga människor i plogbilarna/vägskraperna och traktorerna, dom stressar tillräckligt för att få det att funka hyffsat. Tänkt på de?
  Jag har en polare som fick jobba 36 timmar i streck med skottning och de var fortfarande sjukt mycket snö på vägarna.
  Jisses. Tänk efter lite. Ibland undrar jag vad du tänker med. ”mina skattepengar ska gå till nått bättre” säger hon som troligtvis kommer leva på soc innan du fyller 30.

  Reply
 17. Johanna december 6, 2012 at 4:02 e m

  Man kan väl säga att det är lite snökaos i Sandviken/Gävle. Klass 2 varning här just nu.. Alla bussar är inställda för dagen.
  I tisdags så blev det så kallt att vattenledningarna frös och det blev en läcka på parkbadet, så nästan alla skolor här i stan stängdes pga inget vatten eller ventliation.

  Reply
 18. Linnea december 6, 2012 at 5:51 e m

  Nicole: Just NU ja?! Det är i början av December, kom tillbaka i Jan/feb så fattar du vad jag menar. Jag har bott i övre Norrland i hela mitt liv och flyttade till Stockholm för två år sedan, så ja – i detta fall så vet jag vad jag pratar om.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *