Paris and Nicole :)

hej på er 🙂

Igår rockade jag utelivet, fast det är på nyår på måndag, lite galet kanske men ni vet hur jag är 🙂 Hade kul…väldigt kul! Drog förbi en hel del ställen och slutade på White 🙂 Kul! Min vän Silje är här också från Norge! Ni kanske minns att vi hängde dagligen i Magaluf typ? Himla kul, hon kom till stockholm igår (medan jag fortfarande var i Uppsala, gulp!) så nu ska vi hänga lite igen! Just like old times, så himla kul. Hoppas att hon stannar länge.


Jag och min älskade Daniel på White room <3

Ser ni likheterna?? 😉

(Visited 122 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Silje Marie december 29, 2012 at 2:31 e m

  Hjärtat!!! <3

  Reply
 2. ananas december 29, 2012 at 8:07 e m

  Gulligt <3

  Reply
 3. Gitte Frisör december 30, 2012 at 8:55 e m

  Snygga brudar med snygga frisyrer!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *