Philips Wake-Up-Light – vinnare!

Tadaaaa!

Här har vi vinnarna som jag valt på utslagsfrågan:

My med följande svar:

1. Experimentet pågår under 30 dagar. 2. 2c, ett stegrande ljus på samma sätt som en riktig soluppgång. 3. Min pojkvän är väldigt långsam när det gäller att vakna så jag har provat en hel del knep när det gäller att väcka honom. Det fyndigaste hittills var den gången då jag väckte honom med ett graviditetstest och låtsades som om det var positivt. Jag kan säga att han vaknade väldigt snabbt, så det var en effektiv metod och en rejäl överraskning!

Sanna med följande svar:

1. 30 dagar 2c. Ett stegrande ljus på samma sätt som en riktig soluppgång 3. Själv är jag livrädd för spindlar och vaknade till en gång med en leksaksspindel som var alldeles klibbig på mig i ansiktet och blev livrädd, även om jag ganska snabbt insåg att det var en leksak, men de kanske vore något för Henrik också? Eller kanske rent utav en riktig spindel eller något annat som han är rädd för? Om du vill ha något mer roligare skulle jag sätta låten Las Ketchup låten på högsta volym och köra den populära dansen. Snacka om att få något att skratta till när man vaknar.

Paulina med följande svar:

1. 30 dagar 2. c. Ett stegrande ljus på samma sätt som en riktig soluppgång 3. Bästa sättet att väcka någon på är att hälla iskallt vattnet i ansiktet på personen och spela superhög tysk hårdrock i högtalare och tvinga personen ”bonga” kaffe.. kan man bli mer klarvaken? Tror inte det 😉 Ett snällt sätt att väcka någon på (om det är flickvän/pojkvän) är att bomba med godmorgon sms och fina små kärleksord, eller om man befinner sig i samma säng krama och pussa sönder personen och servera frulle på sängen 🙂 Grym är du paow! :*

Jag grattar er till vinsten och till alla som inte vann denna gång, bättre tur nästa gång!

(Visited 17 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Mikaela december 9, 2012 at 10:04 e m

  Hej! Du har möjligtvis ingen rabattkod för xlash att dela ut till dina läsare? 🙂 Skulle så gärna vilja överraska min närmsta vän med en så. I julklapp men har inte råd att köpa den till normalpris tyvärr med tanke på att jag är en fattig student 🙁
  Tack för en grym blogg!
  Kram

  Reply
 2. Sanna december 9, 2012 at 10:23 e m

  Tusen tack Paulina, så lycklig och glad nu att jag vann!

  Kram Sanna

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *