Som sagt..

Så var jag ute igår. Vi skulle bara kolla på fotboll men slutade med att vi gick till Snerkes Nation. Och jag blev kalasfull, alltså jääääätttteee full. Åkte hem, somnade som en stock. Och vaknar typ kl 2, och jag mår verkligen apa. Skakar med hela kroppen, ett illamående som säger ” du måste spy”.. Nej jag vägrar att kräkas, så drack en halvliter vatten, apelsinjuice och lite drickyogurt. Ligger och ber till gud, vill inte kräkas. Sen bara, nää släcker lampan och kräks typ 5 gånger i handfatet. Och vet ni vad, så jäkla farligt vart det inte. Även om jag fortsatt att må illa hela dagen. Så är fortfarande bakfull. Kom ju inte härifrån heller.. Ni har ju sett vädret liksom. Sen så har jag mått så dåligt.

Nu när jag inte festar lika ofta längre så kan jag typ inte dricka, jag dör typ dagen efter. USCH. Påminn mig om att typ aldrig dricka igen.

Nu ska vi sova. Godnatt på er 🙂

Ser ut som en sne potatis på bilden, men kan inte bry mig mindre för jag mår fan sämre än en sne potatis.

Jag och björn som morötter. Haha fatta att se en kille i stumpbyxor. HAHA!

Nygaddad o grejer

.

saknar mina boys 😀

Jag och en söt bloggläsare!

Mallis skulle inte sitta fel nu.

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *