Som sagt..

Så var jag ute igår. Vi skulle bara kolla på fotboll men slutade med att vi gick till Snerkes Nation. Och jag blev kalasfull, alltså jääääätttteee full. Åkte hem, somnade som en stock. Och vaknar typ kl 2, och jag mår verkligen apa. Skakar med hela kroppen, ett illamående som säger ” du måste spy”.. Nej jag vägrar att kräkas, så drack en halvliter vatten, apelsinjuice och lite drickyogurt. Ligger och ber till gud, vill inte kräkas. Sen bara, nää släcker lampan och kräks typ 5 gånger i handfatet. Och vet ni vad, så jäkla farligt vart det inte. Även om jag fortsatt att må illa hela dagen. Så är fortfarande bakfull. Kom ju inte härifrån heller.. Ni har ju sett vädret liksom. Sen så har jag mått så dåligt.

Nu när jag inte festar lika ofta längre så kan jag typ inte dricka, jag dör typ dagen efter. USCH. Påminn mig om att typ aldrig dricka igen.

Nu ska vi sova. Godnatt på er 🙂

Ser ut som en sne potatis på bilden, men kan inte bry mig mindre för jag mår fan sämre än en sne potatis.

Jag och björn som morötter. Haha fatta att se en kille i stumpbyxor. HAHA!

Nygaddad o grejer

.

saknar mina boys 😀

Jag och en söt bloggläsare!

Mallis skulle inte sitta fel nu.

(Visited 1 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Alex december 6, 2012 at 4:55 f m

  Precis så är det Paulina! Vi med kräkfobi får ångest av kräkkänslorna och vägrar spy (och andra kan inte riktigt förstå att vi faktiskt KAN hålla tillbaka spyan), men om vi tillslut ger med oss och kräks en gång så känns det mycket lättare sedan. ”Det var inte så farligt” tänker man.

  Men tyvärr brukar det vara tillfälligt… Så om du tycker att din fobi fortsätter på samma spår tycker jag att du ska kontakta en läkare som kan skicka dig till en KBT-psykolog. Det kommer att hjälpa dig, promise!

  /Kräk-KBT-patient

  Reply
 2. Ps december 6, 2012 at 8:46 f m

  Herregud, vad hände till dina bröst på tredje bilden. De håller på att explodera! 🙂
  Hoppas du mår bättre snart!

  Reply
 3. knarp december 6, 2012 at 9:13 f m

  Klart som fan du spyr om du häller i dig en liter vätska? Herregud.. dagens ungdom saknar logik

  Reply
 4. Alma december 6, 2012 at 9:51 f m

  OJJ. Tänker verkligen på dig, förstår hur skit du måste må nu. Hoppas det blir bättre!

  Reply
 5. Linnea december 6, 2012 at 4:30 e m

  Älskar din blogg, du är bäst kram!

  Reply
 6. Bellaaa december 6, 2012 at 6:04 e m

  Xide………. ge mig.

  Reply
 7. Anna december 6, 2012 at 7:33 e m

  Åh vet precis hur det är med emetofobi… DOCK har jag faktiskt(!!!) kommit över den, hur sjukt som helst med tanke på hur grovt jag hatade att spy. Hur jag kom över den? Blev för full och spydde, sen fortsatte det typ varje fest ett bra tag(pinsamt nog). Jag ser det dock som en positiv sak nu – jag slipper vara dörädd för att spy. Hoppas att du kommer över din fobi också, eller åtminstone får det att bli mindre jobbigt 🙂

  Reply
 8. Matilda december 6, 2012 at 9:12 e m

  Kul att du var på Snerikes! Min hemnation nämligen 🙂 Men hur kom du in egentligen, du pluggar ju inte på nåt universitet vad jag har förstått?

  Reply
 9. Maria december 6, 2012 at 9:19 e m

  Hej var är din fina gråa tröja på tredje bilden ifrån?

  Reply
 10. Fancy Fanny december 7, 2012 at 10:16 f m

  Du Paulina! Jävligt bra röv hörru 😉

  Reply
 11. Emma december 9, 2012 at 11:34 f m

  Vilken snygg bikini, vart har du köpt den? 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *