Stolt över att jag är den jag är

Vad skulle ni vilja se mer av i min blogg? Jag gillar ju att tipsa om kläder och så eftersom det har blivit av ett intresse samt att jag blivit lite invald att jobba med så härliga personer som jobbar med kläder och mode.. Vem vet vad som händer till våren!

Men det är en annan story. Jag undrar vad ni skulle vilja se mer av i min blogg i framtiden? Det viktigaste för mig är inte att uppdatera mest eller leva det perfekta livet. Jag är ju mig själv. Jag skriver utifrån vad jag känner och hur jag gör. Klart jag också har saker som jag vill ändra. Eller som ni gett upp träningen hundra gånger om.

Vad spelar det för roll om jag vill festa som jag gjort nu, eller om jag sitter och dricker rödvin hela helgerna. Jag är 19 år, jag har gjort många saker. Klart jag ångrar mycket jag gjort. Men samtidigt så kommer jag inte sitta där när jag är 80 år på sängkanten och känna att jag missat något av livets goda, eller ångra att jag inte gjort. Det som hänt har hänt. Vi är alla olika, både du och jag.

Ung och naiv, ja, kanske det, men jag var nog glad just i den stunden också.

Livet är kul, jag har ingen ånger för det. Klart även jag vaknar upp med ångesten dagen efter, men vem gör inte det 😉

Mitt hjärta. Något av de finaste jag har!

Ta inte livet för seriöst, då kommer du ångra dig för många gånger om 

 Jag lever inte alltid som jag lär. Men jag gör vad jag tycker är bra för stunden, gick det fel? Ja, då gjorde det, det ibland. Jag är inte full lärd och kommer nog aldrig bli det heller. Tjejer och killar, vi lever olika men ändå så lika. Sträck på er, ha kul och lägg tid på det du älskar!

(Visited 1 times, 1 visits today)

20 Comments

 1. LORISSA LOVEBOMB december 16, 2012 at 5:33 e m

  Bra. Jag känner heller ånger/ångest över saker jag gör än att ångra att jag aldrig vågade.

  Reply
 2. Linnea december 16, 2012 at 5:43 e m

  Fast många äldre ångrar just att de söp/knarkade bort sin ungdom istället för att vara nyktra och må bra. Jag har själv supit bort för många dagar, nätter som jag inte ens minns. Sedan sovit bort dagen efter, haft ångest och varit bakis. De bästa minnena är ju när man är nykter och verkligen känner att man lever. När man slipper ångest och mår bra. Jag önskar att jag hade fångat dagarna istället för att supa bort dom i dimman.

  Reply
 3. Sara december 16, 2012 at 5:49 e m

  Hej paow!
  Jag älskar din blogg även ifall du inte uppdaterar lika mkt som du gjorde förr men det spelar liksom inte sååå mkt roll, bättre med mindre inlägg som är roligare att läsa än massa tråkiga inlägg right? 😉
  Jag tycker du ska blogga mer om mode, vad du tycker är inne och fortsätta med dina modeinlägg och tips. Det är faktiskt jätte kul att läsa! Och sen så börja med videobloggar igen det är skit kul! Puss från en bloggläsare från gbg! :*

  Reply
 4. cecilia december 16, 2012 at 5:58 e m

  Jag vill läsa mer om dig, på djupet liksom. jag gillar när du har lite deeptalk i bloggen och kommer med lite relationstips o så 🙂

  Reply
 5. Cornelia december 16, 2012 at 6:04 e m

  Sååå rätt paow! <3

  Reply
 6. ps december 16, 2012 at 6:13 e m

  Bilder och dina berättelse är absolut det bästa man kan få!

  Reply
 7. hannah december 16, 2012 at 6:25 e m

  Åh den neongröna klänningen är rågrym babe, vart finns den?

  Reply
 8. Nathalie Persson december 16, 2012 at 8:10 e m

  Hej Paulina! Jag älskar din blogg och du är min favorit bland ”kändis bloggarna” eftersom du är så himla ärlig, äkta, super fin, snäll och en jätte bra förebild. Jag tycker du ska fortsätta med det du har med i din blogg, det är kul att läsa om när du pratar om dig själv och självkänsla och sånt som tex i detta inlägg. Man inspireras väldigt mycket utav det och blir glad. Sen kan du väl skriva om tips om kärlek problem, skriva om kärlek, vänskap, lögner och sånt där smått och gott som livet innehåller du vet 🙂 Kram!

  Reply
 9. KM december 16, 2012 at 9:05 e m

  Så fin du är! <3

  Reply
 10. Nina december 16, 2012 at 10:02 e m

  Om du tror att det du sysslar med är att leva livet så har du jävligt fel. Den där pre 20-års festperioden är en piss i Mississippi.
  Du kommer däremot inte ha levt särskilt mycket om du fortsätter som du gör.

  Reply
 11. olle december 16, 2012 at 10:19 e m

  Haha första bilden!
  Snygg du är 🙂

  Reply
 12. Isabell december 16, 2012 at 10:53 e m

  Du är riktigt cool <3 Helt klart den mest inspirerade bloggerskan!! 🙂

  Reply
 13. Sinam december 17, 2012 at 12:34 f m

  Jag tycker du ska ha mer deeptalk i bloggen och skriva dina känslor och tankar kring saker och ting, skit kul o läsa ju, speciellt från dig som har så bra åsikter

  Reply
 14. Emma december 17, 2012 at 7:17 f m

  Åååh, den bilden från Magaluf under din katt ger minnen! Grabbarna Grus Orginalet, måste säga att det var det stället jag trivdes bäst på! Så underbart!! 😀

  Reply
 15. Anna december 17, 2012 at 11:32 f m

  Du verkar gladare och tryggare nu bra paow!din kille har nog stor del i det. Han är sötare än ditt ex dessutom.

  Reply
 16. thesswester - inte som alla andra december 17, 2012 at 12:25 e m

  haha lite kul faktiskt! det du skrev sist om att du inte kommer sitta på sängkanten som 80 åring osv.. det är något jag jämt säger! mitt motto är ”du ska aldrig ångra något du har gjort, du ska bara ångra det du inte gjort” 🙂

  Reply
 17. E december 17, 2012 at 10:00 e m

  Måste säga att du är en stor inspirationskälla! Är 17 år och vill få ut de bästa av livet men finns samtidigt folk som håller tillbaka en för att man ska tänka på ”status och rykte”, speciellt när man bor i en liten stad.. Men efter dina inlägg får du mig gång på gång inse att man ska leva precis som man vill och misstag är bara något man lär sig av och gör en starkare. You go girl!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *