Vad skulle ni vilja se mer av i min blogg? Jag gillar ju att tipsa om kläder och så eftersom det har blivit av ett intresse samt att jag blivit lite invald att jobba med så härliga personer som jobbar med kläder och mode.. Vem vet vad som händer till våren!

Men det är en annan story. Jag undrar vad ni skulle vilja se mer av i min blogg i framtiden? Det viktigaste för mig är inte att uppdatera mest eller leva det perfekta livet. Jag är ju mig själv. Jag skriver utifrån vad jag känner och hur jag gör. Klart jag också har saker som jag vill ändra. Eller som ni gett upp träningen hundra gånger om.

Vad spelar det för roll om jag vill festa som jag gjort nu, eller om jag sitter och dricker rödvin hela helgerna. Jag är 19 år, jag har gjort många saker. Klart jag ångrar mycket jag gjort. Men samtidigt så kommer jag inte sitta där när jag är 80 år på sängkanten och känna att jag missat något av livets goda, eller ångra att jag inte gjort. Det som hänt har hänt. Vi är alla olika, både du och jag.

Ung och naiv, ja, kanske det, men jag var nog glad just i den stunden också.

Livet är kul, jag har ingen ånger för det. Klart även jag vaknar upp med ångesten dagen efter, men vem gör inte det 😉

Mitt hjärta. Något av de finaste jag har!

Ta inte livet för seriöst, då kommer du ångra dig för många gånger om 

 Jag lever inte alltid som jag lär. Men jag gör vad jag tycker är bra för stunden, gick det fel? Ja, då gjorde det, det ibland. Jag är inte full lärd och kommer nog aldrig bli det heller. Tjejer och killar, vi lever olika men ändå så lika. Sträck på er, ha kul och lägg tid på det du älskar!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *