Vaknar upp ur dimman

Förlåt för dålig update men ni vet hur det är när allt är så grått och mulet och solen lyser aldrig. Jag är ständigt bara trött och lite smågrinig och det slutar gärna med en festkväll för att kunna få le lite extra.

Rätt tråkigt, jag brukar vara rolig när jag är glad, men verkar som om halva sverige gått ner i depression och så det här med kalleanka på julafton och tomtar som inte får vara svartklädda, jag gästar bara. TRÖTTA sverige, säger som min vän Viktor skrev på sin Facebook, så trött land!

Magisk korthållare i flera färger. HUR fungerar den? Just nu GRATIS frakt.

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Alexandra Nilsson - Mina mål för hösten 2018 Alexandra Nilsson - Lunch på Sturehof med Janne Alexandra Nilsson - Pink wall Alexandra Nilsson - Boken är inlämnad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *