Keep calm and love

Varför är ni så bittra? Om jag så visar hela kroppen så hur skadar det er? Trash? Hora? NEJ! Tycker ni det är jobbigt att man visar lite hud, är det för att ni inte vågar själva. Ni vet väl att de stora delar av livet handlar om val, och framförhållning. Jag är inte dum för att jag är blond, jag är inte trash för att jag vågade visa lite hud, jag är människa. #fuckperfektion, fuck the rules and come on!

Keep calm and love Paow!

(Visited 41 times, 1 visits today)

9 Comments

  1. ToveEvensen januari 20, 2013 at 6:15 e m

    FÖLJ FLICKAN MED DET STOR SJÄLVFÖRTROENDE GENOM HENNES LIV,
    INSPIRATION, RECEPT, MODE, SMINK, ÅSIKTER, SEXSPALT, DAGENS LIGG, JA, MAN HITTAR ALLT I MIN BLOGG,
    LÄS DEN, KOMMENTERA DEN, OCH REPEAT! 🙂

    http://www.LTFE.devote.se

    XoXo ToveEvensen

    Reply
  2. malin januari 20, 2013 at 6:20 e m

    Hej måste verkligen ha din HJÄLP! Jag var i Stockholm på mellandagsrean och hittade en butik med jättefina klänningar både korta och till bal. De korta var lite nitar på, visa var urringade med transparent emellan och väldigt moderna. Jag fyller 18 om en månad och måste verkligen ha en klänning men har totalt glömt affärens namn! Vi var nära mäster samuelsgatan när vi stötte på den, tror jag, det var typ som inne i en gränd inomhus om du förstår :/ känns omöjligt att hitta den affären igen 🙁

    Tacksam för tips på vilken det kan vara!

    Reply
  3. melinda januari 20, 2013 at 6:23 e m

    braaa sagt!

    Reply
  4. V januari 20, 2013 at 6:55 e m

    Det handlar inte om att bara visa upp sin kropp annars om VARFÖR man gör det. Du gör det konstant och speciellt dina bröst och många av oss tror att du gör det för att du mår dåligt och har ett så dåligt självförtroende så du måste hela tiden få bekräftelse från främlingar på nätet. det är ganska sorgligt faktiskt.

    Reply
  5. Linda januari 20, 2013 at 8:57 e m

    Håller helt med dig Paow.Mår man så dåligt att man måste skriva nedvärderande saker till någon annan.Ja,då mår man inte bra,och har då ett behov av att få andra att må lika pyton som man själv gör.Det bästa botemedlet mot såna människor är att bara fortsätta köra din grej,vara dig själv,sprida kärlek och hålla dig lugn och försöka att inte ta åt dig.Det får haters att tröttna till slut.Ge dem ingen uppmärksamhet överhuvudtaget, låtsas att dom inte finns.Kommer reta gallfeber på dom,sen kommer dom sluta när dom tröttnar och märker att dom inte kommer någon vart med sitt hat.Håller på dig:-) Tack för en bra blogg!Och btw,du är väldigt vacker,glöm inte det..

    Reply
  6. Josefine januari 20, 2013 at 9:58 e m

    Haha men herregud, det är ju inte direkt så att hon visar hela fi**an eller ens bröstvårtorna. What’s the big deal? Lägger man upp en bild i bh och trosor blir det kaos, men lägger man upp en bild i bikini så är det ingen som bryr sig. Logiskt, verkligen! Tycker det är sjukt töntigt att folk alltid ska tro att man har dåligt självförtroende för att man lägger upp en lite avslöjande bild? Kan det inte vara tvärt om tror ni? Att man är STOLT över sin kropp! Vi i Sverige är så jävla torra! Sluta vara så avundsjuka och låt tjejen göra vad fan hon vill! 🙂

    Reply
  7. Anonym januari 20, 2013 at 10:07 e m

    Bra skrivet Linda!

    Reply
  8. Anna januari 20, 2013 at 10:27 e m

    Googla Självrespekt… du verkar inte veta vad det innebär..

    Reply
  9. Josefin januari 21, 2013 at 11:30 f m

    Det sjuka är! Om nu paow mår så ”dåligt” över som kropp, då är hon fan inte blyg med att visa upp den!!! Hahaha makes no sense! Vem mår dåligt över sin kropp men vågar visa upp den? Tror inte paow mår de minsta dåligt över sin kropp, hon klarar väl av att visa upp den! Nutister tex . Dom går runt nakna, de som håller på med filmer visar mer än gärna upp alla delar av kroppen, mår dom dåligt!? Mej snarare att dom är bekväma och har inga problem med det. Lugna er liksom!!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *