Det där med att gå in i väggen.

Tack så mycket :´)

Nu är det min tur att tacka er. För ni säger att jag skriver bra. Om ni tänker efter lite och undrar ” wow, varför har Paow en stor blogg?”.. Ja från början så läste folk min blogg för att jag var en fjortis, alltså en extrem sådan. Fast jag trivdes rätt bra med att vara en fjortis ska jag säga. Fast det tog dock mycket tid.Efter det så läste nog folk om mitt liv för att dom tyckte att det var roligt? Jag delade med mig av det bästa, både på gott och ont.

Men nu på senare tid så har jag inte orkat, jag har vart lat och verkligen inte suttit mig ned vid datorn. Och gjorde det som jag faktikst är rätt duktig på, jo att blogga. Det tar ett tag att ”komma till ro”när man sätter sig vid en dator. Det kanske låter fjantigt,

men tänk er att ni går till jobbet. Det är rörigt och alla pratar. Huvudet dunkar och du vill inget annat än att gå hem. Du får pikar från dina arbetskollegor och du har det lite halvsturligt hemma och tillslut så går du in i väggen. Du sjukskriver dig, och att till och med att en sådan liten grej som att skicka in papperna till sjukförsäkrningen varje månad blir tufft. Till slut så får du inte lika mycket pengar längre. Men du lever fortfarande som du gjorde när du jobbade heltid och hade ett bättre jobb. Vilket resulterar i att du kommer in i en ond cirkel.

Js. Nu har jag bara gjort ett exempel på det jag gjort förut. Men kalla bloggen vad ni vill, jag vet att det är min hobby. Men det är även mitt arbete. Och jag har inte funnit någon ro. Till att sätta mig ner. Tänka, koppla av och skriva. Det har vart omöjligt.. Fram tills för två dagar sedan. Jag får bara hoppas att det håller i sig. Men jämnför det jag gör med ert arbete eller skolgång. Jag säger inte att mitt ”jobb” slitigt, men att få så mycket krav och måsten på sig från när man är 14 år sliter på en i längden. Tro mig. Men nu ska jag försöka att sköta det som gör mig lycklig. Jag älskar att blogga, jag älskar att skriva. Jag hade bara tappat det ett tag.

och det kommer upp lite nyare bilder snart.Men har på något vänster tappat bort alla mina laddare till min kameror så får fixa det på måndag…Tills dess så får ni nöja er med lite iphone bilder, och gamla bilder. Puss

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. kath januari 26, 2013 at 2:36 e m

  <3

  Reply
 2. Ida januari 26, 2013 at 2:49 e m

  Perfekt tjej.. Så snygg 😀

  Reply
 3. ella januari 26, 2013 at 3:25 e m

  Fan vad fin du är!!!

  Reply
 4. Fredrik januari 26, 2013 at 6:17 e m

  Kram

  Reply
 5. Julia januari 26, 2013 at 9:09 e m

  Minns när min kompis kom till mig och sa: ”Har du läst dom där bloggarna med dom som typ pushar upp sina bröst till hakan?” Så började jag att läsa din och dessies blogg, haha. Tyckte ni var väldigt underhållande när ni la upp bilder när ni hade brösten uppe vid hakan. Sen blev jag avundsjuk på dig som hade en så snygg kille då, jag tycker Hugo är riktigt snygg. Sen har jag läst båda era bloggar tills dessie blev tråkig att läsa om. Men din blogg har jag alltid och kommer alltid att följa 🙂 Du verkar som en så bra person! Kanske är det för jag känner igen mig i dig så mycket? Du kan skriva öppet om sex och sånt, och jag känner verkligen igen mig i dig! 🙂 Så roligt! 😀

  Reply
 6. En blogg om 5 systrar januari 26, 2013 at 11:48 e m

  Hej Paulina! Måste bara säga att jag har följt din blogg väääääääldigt länge (flera år) och av alla bloggar jag läser så tycker jag att DU är den som är mest äkta. Du låtsas inte som att allt är en dans på rosor. När du mår dåligt så mår du dåligt och du visar det. (vilket jag tycker är otroligt ”spännande” att läsa om). Man får se ett perspektiv från ung människa med realistiska problem/händelser/lycka osvosv. Du är inte en maskin som bloggar om hur bra allt är och blabla. Din blogg är liksom äkta!

  Och en annan sak. Du har verkligen vuxit som person. Från en provocerande liten fjortis till en självständig kvinna. Och kom ihåg kör på som du gör, var dig själv och bara kör! puss på dig ;D /Ida från Systrarna Backström

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *