Att åka ut på landet utan någon kontakt med omvärlden, bo hos en familj och jobba på en bondgård är lätt bland det roligaste jag gjorde under 2012. Egentligen kan jag inte ens fatta att jag gjorde det men vi kände verkligen att vi ville göra någonting nytt och det här var under en tid när jag festade ganska mycket. Så det var bara packa och dra iväg! Tror vi bilade i typ 6 timmar innan vi kom fram till huset vi skulle bo på? Och när helgen var över ville varken jag eller Daniel åka hem.

Den här videon är bland det roligaste minnet jag har av 2012, det var någonting annorlunda och jag har faktiskt aldrig gjort nåt sånt förut! Jag vill göra mer otippade saker år 2013, det är verkligen kul när man vågar! Lovar.


Haha jag dör! I miss this 🙂

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (6)

You might also like

Alexandra Nilsson - Höstlistan Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Caroline Roxy - Urban Deli Caroline Roxy - Acai bowl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *