Ett av de bästa minnena från 2012!

Att åka ut på landet utan någon kontakt med omvärlden, bo hos en familj och jobba på en bondgård är lätt bland det roligaste jag gjorde under 2012. Egentligen kan jag inte ens fatta att jag gjorde det men vi kände verkligen att vi ville göra någonting nytt och det här var under en tid när jag festade ganska mycket. Så det var bara packa och dra iväg! Tror vi bilade i typ 6 timmar innan vi kom fram till huset vi skulle bo på? Och när helgen var över ville varken jag eller Daniel åka hem.

Den här videon är bland det roligaste minnet jag har av 2012, det var någonting annorlunda och jag har faktiskt aldrig gjort nåt sånt förut! Jag vill göra mer otippade saker år 2013, det är verkligen kul när man vågar! Lovar.


Haha jag dör! I miss this 🙂

(Visited 21 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. ToveEvensen januari 3, 2013 at 2:58 e m

  Att vara som jag är inte alltid lika lätt, att leva med panikångest är inte lätt.
  Att ibland känna sig ensam är inte heller lätt.

  Men sådär känner inte jag.
  Jag har inte panikångest, utav jag lider utav något annat.
  Jag har inte kommit ut med min historia än, för jag vill först ha fler läsare så att jag får fram det jag vill säga.

  Följ min blogg, lägg till mig på facebook, kommentera min blogg, läs den dagligen flera gånger om dagen.

  Jag har redan nu en ralativt stor blogg med 2000+ besökare i veckan, men jag vill ha mer för att komma ut med min historia..

  http://www.LTFE.devote.se
  XoXo ToveEvensen

  Reply
 2. ida januari 3, 2013 at 7:29 e m

  Haha älska den där videon:D älskar din blogg paulina!! 😀

  Reply
 3. FERGYETH januari 4, 2013 at 6:11 f m

  HAAAAAAAAAAAHAH DANIEL PARISOMG ALDRIG SETT NÅGOON VIDEO MED HAN MENN NU NÄR JAG SÅG ÄLSKAR JAG HAN HUR BÄST FÅR MAN VAA?.. ” GIFTER SIG MED SINA SLÄKTINGAR” ”JAG HAR FLYTT FRÅN SÅNT HÄR ” OMG U JUST GOT TO LOVE HIM . ÖNSKAR HAN VA MIN VÄN HAR DÖTT MED HAN VARJE DAG xdDD

  Reply
 4. Emma januari 4, 2013 at 11:52 f m

  Så roligt att ni är utanför Vetlanda! Jag är uppväxt några mil därifrån ^^

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.