Idag har jag gjort en förändring i håret kände att fjortishåret skulle bort och sagt och gjort. Var till och med tidig till frisören imorse det brukar aldrig hända mig men vaknade och trodde jag hade försovit mig och slängde mig in in i en taxi till headzone, men när jag kommer in säger de att jag är 5 minuter för tidig haha. Jag har gjort en page och ljuset upp håret.

De är så underbara på salongen så många undrar och det är fortfarande Salong Headzone på barnhusgatan jag går till. Jag ser så oskyldig ut i den här looken hehe. Nu ska jag möta Daniel på vanliga thaihaket och äta något gott. Hörs senare, och då får ni se bättre bilder på mitt nya hår puss..

Typ så ni får se sen hur tror ni det blir ? puss

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *