Förändring sker på Salong Headzone

Idag har jag gjort en förändring i håret kände att fjortishåret skulle bort och sagt och gjort. Var till och med tidig till frisören imorse det brukar aldrig hända mig men vaknade och trodde jag hade försovit mig och slängde mig in in i en taxi till headzone, men när jag kommer in säger de att jag är 5 minuter för tidig haha. Jag har gjort en page och ljuset upp håret.

De är så underbara på salongen så många undrar och det är fortfarande Salong Headzone på barnhusgatan jag går till. Jag ser så oskyldig ut i den här looken hehe. Nu ska jag möta Daniel på vanliga thaihaket och äta något gott. Hörs senare, och då får ni se bättre bilder på mitt nya hår puss..

Typ så ni får se sen hur tror ni det blir ? puss

(Visited 115 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Matilda januari 8, 2013 at 3:20 e m

  Blev nog jättefint!! 😀

  Reply
 2. ToveEvensen januari 8, 2013 at 3:30 e m

  FÖLJ FLICKAN MED DET STOR SJÄLVFÖRTROENDE GENOM HENNES LIV,
  INSPIRATION, RECEPT, MODE, SMINK, ÅSIKTER, SEXSPALT, DAGENS LIGG, JA, MAN HITTAR ALLT I MIN BLOGG,
  LÄS DEN, KOMMENTERA DEN, OCH REPEAT! 🙂

  http://www.LTFE.devote.se

  XoXo ToveEvensen

  Reply
 3. Elina januari 8, 2013 at 4:40 e m

  Underbart!
  Det blev säkert jättefint. Du kommer känna dig SÅ mycket finare sen när du får naturligt långt hår också.
  Fler borde göra som du och ta ur löshåret! 🙂

  Reply
 4. Zandra januari 8, 2013 at 5:23 e m

  Jag tror det blir supersnyggt på dig! Jag har tänkt på det ofta, när du lagt upp bilder utan extensions, att det klär dig mycket bättre med lite kortare hår :). Sen att du kanske fyller ut det lite med extensions gör ju det even better säkert. Jag vet hur det är med tunt hår nämligen ;). Lägg upp bilder snart, e nyfiken och behöver inspiration <3

  Reply
 5. Ellinor januari 8, 2013 at 6:51 e m

  Spännande !

  Reply
 6. wilma★ januari 8, 2013 at 8:50 e m

  hoppas du blir nöjd!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *