FUCK OFF

Är så trött på människor som endast umgås med andra för att få ut någonting av dom. Såna som lever i den här ytliga världen och tror att dom är kungar/drottningar bara för att dom är ”någonting” på Stureplan eller är med i tidningen. Speciellt när dom åkt räkmacka på någon för att komma dit.

Sen kan jag faktiskt säga så här… Visst så kan den/dom personerna få leva i sin lilla fantasivärld. Om några månader när dom inte är lika bra vänner längre eller när det kommer någon med lite mer ”status”. Antagligen så har du en fin lägenhet, eller så jobbar du på Stureplansgruppen, ja då, då slickar dom din röv 😉

Sen då, när det där ytliga livet tar slut…? Ja, vem kommer dom till då? Jo, då vänder dom sig till sina gamla ”vänner” som dom behandlat som skit under den här tiden.

Min sämsta egenskap är att jag är långsint. Har du huggit mig i ryggen eller sårat mig en gång, okej, jag kan ta det ett par gånger, men sen när kniven kommer tillräckligt djup, och när jag blir sårad istället för arg, då kan du glömma mig 🙂 Helt och hållet. Nu har jag bestämt mig. Läääge ändå att rensa mitt liv från ytliga h*rungar som jag inte behöver 🙂 Fuck off.

Tänk på att ta ingen för givet… För då kanske ni förlorar den personen 😉

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *