#fuckperfektion

Har ni tänkt på en sak.. När man följer dessa snygga människor på Instagram, man ser hur dom tränar, äter bra mat och är ALLTID snygga? Man tror att det är sådana människor som aldrig har problem, som aldrig mår dåligt och alltid har kul.

Men har man någon gång tänk ett det är många, speciellt tjejer som gömmer sig bakom push-up behåar, lösögonfransar, fejkhår och ett leende på läpparna. Men sanning är, att det spelar ingen roll hur man ser ut. Ingen kan alltid vara perfekt.

Därför har min vän Viktor Frisk gett er en utmaning, att lägga ut en bild på er själv som ni inte är speciellt nöjd med. Lägg upp på Instagram eller på era bloggar och tagga #fuckperfektion

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (18)
 • julia

  världens bästa bloggare är du paulina, enda bloggaren som alltid skriver vad du känner och inte låtsas vara något du inte är!

 • my

  kärlek! något jag är trött på är all jävla tjat om träning och kost!!

 • fotbollsfru i New Jersey

  sociala medier gör (tyvärr!) ju så att allt ser perfekt ut!

 • Annelie

  Känner igen det där! så sant!! blir bara stressad av allt tjat om träning osv!!

 • magdalena

  Måste bara säga, Paulina den nedersta bilden är den vackraste jag sett på dig! 🙂

 • Dess

  Det enda tråkiga är att ni inte kan kolla på de som taggat för instagram blockar allt som har fuck, dick och sånna ord i sig…

 • Mia

  Men alltså nej, det som folk säger att du ska lasra bort tatueringen först och gadda över sen är det sämsta du kan göra. De flesta vill inte tatuera över ett ärr eftersom det blir fult och ojämt!!

 • Hej

  Du ser ut som en ängel!

 • melina

  haha fuck perfection brukar jag skriva på bilder innan jag såg detta ;P

 • Vilja

  Paow du tillhör de som är vackra, trots osminkad och grimas. Jag vill poängtera att det är insidan som vinner i slutändan, en mindre vacker människa blir mycket vackrare ifall personligheten är fin, medan en vacker människa kan bli riktigt ful och oattraktiv ifall de beter sig illa mot sina medmänniskor (på nätet är Dessie ett bra exempel på en riktigt ful och vidrig person men som är vacker på ytan).

 • EVELINA

  måste bara få säga att du var underbart vacker på bilden längst ner. kram!

 • Bexx

  Jah älskar verkligen precis ALLT du gör. Allt du gör får mig inspirerad, med många av dina inlägg har fått mig i en annan tankespiral. Och jag tycker det är så coolt att du vågar vara dig själv och bara skämta till det ibland. Att verkligen visa att ingen är perfekt fast entligt mig så är du det! Att du vågar visa alla dina känslor, att visa att du är en äkta och fin människa. Jag har följt din blogg sen du började blogga och jag kommer aldrig sluta läsa den! Det är det första jag gör på morgonen när jag vaknar att läsa din blogg, många gånger när jag mått dåligt har jag läst gammla inlägg som du gjort som verkligen får än att le. Även om jag inte känner dig på riktigt så har du hjälpt mig med mycket. Du har gjort så jag fått bättre självkänsla och självförtroende. Så vill bara tacka du Paulina för hur underbart fin och snäll du är! Hoppas någon gång jag ser dig för beundrar verkligen allt du gör. Kärlek till dig!!<3333

 • Andrea

  Hej tjejer!

  Alla tonårstjejer har vissa ”typiska” problem. Vet ni inte vad ni ska göra? Kollar in ”teenageyear.blogg.se”. Hon/han som driver den ( antar det är en tjej, kolla in bloggen så förstår ni varför ) pratar om just typiska tjej/kill problem och vi kanske kan få lite tips? Väldigt nyöppnad bloggen men den verkar bra! Kolla in om ni inte har nått att göra 🙂 Det skadar inte 😉

 • Tina

  Man behöver väl inte vara en person som ”gömmer” sig bara pga att man har lösögonfransar, löshår eller push up bh. Det är inget fel med det, man kanske vill känna sig lite finare och fräschare. Alltså bara för att jag har allt det där betyder inte att jag är någon som skriker efter uppmärksamhet. En kvinna kan väl få ha vad hon vill och göra vad hon vill för att känna sig lite extra fin och fräsch. Man vill ju inte se ut som en soppsäck direkt. Alltså inget fel eller med det naturliga. Men att bara för man har allt det ovan så betyder det inte heller att jag måste vara en ful människa eller något. Tänk efter lite granna bara vad du säger. Klart du själv också vill känna dig lite fräsch ibland eller lite extra uppfixad. Man gör inte alltid det för killarna. Det finns vissa som gör det för att man har skönhet som en hobby att man tycker om att pyssla om sig och se fräsch ut 🙂 det handlar inte om att vara perfekt eller så. 🙂

  Hoppas du har/haft en mysig helg 🙂 kram

 • Mimmi

  Bra inlägg 😉 Kolla gärna in min blogg. Jag studerar på Stockholm Operastudio, skriver mycket om det men även om fester, events, träning och min vardag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *