Gårdagen.

Nu så kom jag äntligen hem till mitt flickrum. Igår så var det en intressant dag. Var ute på stan med syrran, drack en juice på Joe & the jucie. Sen så mötte jag upp en vän, käkade middag och sen så åkte jag hem till Sammy och drack vin. Efter det så blev det Amba där bekant skulle spela. Fast var så jäääkla mycket folk där alltså. Blev rätt full och var på varenda ställe på hela stureplan kändes det som. Tappade mitt nya Legitiamtion och åkte hem till Sammy kl 2. Och var med på typ 30 mingelbilder. -.-

Och påminn mig om att jag inte borde ta med mig telefonen ut, för då skriver jag bara en massa dumma saker. Någon som brukar göra det samma?

Gårdagens looki 🙂

Dåligt med folk,

Mick som spelade 😀

Philip ja och Andreas 🙂

Nyktert

 

Posted in: Fester, Livsstil
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *