Hej då!

Sitter på tåget påväg hem till Stockholm. Igår så hade Peter en liten avskedsmiddag och fest. Han åker ju iväg till Miami och jobbar i 3 månader. Känns sjukt att jag inte kommer att få träffa honom på så länge… ”Vi ses i April” liksom.

Har inte tänkt speciellt mycket på att han ska åka… Det är nu jag har fattat det. Jag vet att han kommer att ha skitkul! Men jag kommer att sakna honom, jättemycket. Jag har nog aldrig vart så här kär innan! Men vi får väl se vad som händer sen. Jag har i alla fall haft väldigt roligt dom här tre månaderna. Varit jättemycket i Uppsala och lärt känna många nya fina människor, som jag vill behålla kontakten med.

20130104-165548.jpg

20130104-165605.jpg
<3

Posted in: Livsstil
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *