Kroppen är ett tomt papper.

Nu ska jag sova. Imorgon så ska jag förbi tatueringsstudion för att skissa på min cover up. Sååå jäkla taggad ;D Älskar ju att tatuera mig.

Är inte säkert, men jag har övervägt att göra en sleeve i över ett år nu. Visst så velar jag lite fortfarande. Men jag älskar ju tatueringar. 🙂 Ska som sagt tatuera över Steffis namn då vi inte längre är vänner, och för att jag mår illa av att se hennes namn där varje dag… Men det är som min andra tatuering säger. Never a mistake, always a lesson. Så nästa namn jag tatuerar in kommer att vara mina barns. Men jag ser som sagt kroppen som ett tomt papper. Som man bara kan fylla på. Och ångra mig kan jag göra i nästa liv 🙂

Ska upp tidigt imorgon som sagt. Så sov sött mina små gummibollar (höhöhö vad kom det ifrån?, men det lät sött).

Saknar sommaren. Som vanligt 🙂

Vintertimes 🙂

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *