Kroppen är ett tomt papper.

Nu ska jag sova. Imorgon så ska jag förbi tatueringsstudion för att skissa på min cover up. Sååå jäkla taggad ;D Älskar ju att tatuera mig.

Är inte säkert, men jag har övervägt att göra en sleeve i över ett år nu. Visst så velar jag lite fortfarande. Men jag älskar ju tatueringar. 🙂 Ska som sagt tatuera över Steffis namn då vi inte längre är vänner, och för att jag mår illa av att se hennes namn där varje dag… Men det är som min andra tatuering säger. Never a mistake, always a lesson. Så nästa namn jag tatuerar in kommer att vara mina barns. Men jag ser som sagt kroppen som ett tomt papper. Som man bara kan fylla på. Och ångra mig kan jag göra i nästa liv 🙂

Ska upp tidigt imorgon som sagt. Så sov sött mina små gummibollar (höhöhö vad kom det ifrån?, men det lät sött).

Saknar sommaren. Som vanligt 🙂

Vintertimes 🙂

(Visited 1 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. h januari 28, 2013 at 11:52 e m

  Såg precis att paris umgås med Steffi..Hmm..not ok? (Såg det i hans blogg.)

  Reply
  1. Bella januari 29, 2013 at 3:20 e m

   Han får väl göra som han vill? tror inte han är lika elak som Paow.

   Reply
 2. Johanna januari 29, 2013 at 1:22 f m

  Du skulle passa fett bra i sleeve! Inte många tjejer jag tycker skulle det men du skulle fan det!

  Reply
 3. isabelle januari 29, 2013 at 3:15 f m

  Du är så grymt snygg! Du skulle passa jätte bra i sleeve, det blir nog sjukt bra 😀 kram!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *