Married guys? Attraktivt eller inte?

”17 år, står där. Känner hur spriten rusar runt i min kropp och jag känner mig snurrig av ruset. Mina vänner är någon annanstans och jag möter en blick. Den är vänlig, snäll men jag finner den spännande och lite förbjuden. Jag känner hur han beskådar mig uppifrån och ner, först tänker jag på om det var min klänning som var för kort, men sen så ler han, då antar jag att han gillade det han såg. Jag var nyfiken.

Det var i slutet av resan och mina vänner påminde mig hela tiden om att jag måste börja leva igen. Ditt liv är inte slut bara för att det tog slut. Det är här ditt liv börjar. Det här är första dagen på hela ditt liv. Jag hade inte vart intresserad av någon på hela resan… Jag antar att jag var så ung och skadad av mitt förhållande som tog slut någon månad tidigare. Men okej.

Jag går iväg från bordet vi sitter vid för att betrakta den unga mannen som nog egentligen inte var speciellt snygg, jag tror att det var spriten som talade mest. Men just i det ögonblicket så kändes allting rätt, han var snygg och han tyckte tydligen att jag var det också. Vi hade inte ens sagt ett ord till varandra. Han försvann in i Vipern och jag såg honom inte på hela kvällen.

Sen när vi skulle gå ut och röka, så såg jag honom stå där med en vän som nog egentligen såg bättre ut än vad han gjorde, men jag hade redan bestämt mig. Oblyg som jag var, eller snarare blev, så gick jag fram till honom och kollade på mina vänner med en blick som sa ”jag kan också”…

Vi börjar torrprata lite och hans kompis går iväg för att inte störa. Det var ju rätt uppenbart, det stod ”FUCK ME” i pannan på mig. Jag hade på mig en klänning som slutade precis över rumpan, som framhävde varenda form på min 17-åriga lilla tighta kropp. Han frågade mig hur gammal jag var och jag ljög och sa 20. Då sa han ”Oj, du är lite ung”. Jag frågade aldrig om hans ålder. Tänkte att det var lika bra. Jag ser hur han håller sin drink och att det blänker till bland isbitarna. Jag anar en vigselring på hans finger. Egentligen så borde jag blivit äcklad över att en kille i 30-årsåldern, som är gift, raggar på mig. Men nej, det gjorde mig snarare tänd… Eller tänd, visste jag ens om jag var kåt eller kissnödig?

Det faller sig naturligt att vi tar varandra i handen och går därifrån. Han ser lite orolig ut när vi står på parkeringen fastän vi gått ut på andra sidan. Jag skakar och börjar andas. Shit, jag är nervös. Jag som jämt var så oblyg, men nu när det väl kommer till kritan…

Vi sätter oss i taxin och han lägger vänster hand på mitt lår, och nu så ser jag att ringen är borta. Vilken fuling tänkte jag. Jag kunde inte låta bli att fråga, och han hånlog och sa att ” Eeh jaa, jo jag är förlovad, jag är här på svensexa. Och såg det som en sista chans”… Jag blir helt stum och förstår ingenting. En sista chans? Jag tänkte efter två gånger. Nu i morgonsolens sken så var han inte lika snygg, han var lite blötfet och eftersom det här var första dagen på resten i mitt liv, ville jag inviga det med en gift halvfet man? Jag bad honom släppa av mig. Mitt i en annan stad. Det kändes mer spännande än att följa med någon jag inte känner hem.”

(Visited 31 times, 1 visits today)

13 Comments

  1. annie januari 25, 2013 at 2:04 e m

    Du är väldigt duktig på att skriva, fortsätt med det! 🙂

    Reply
  2. my januari 25, 2013 at 2:10 e m

    Tur att du inte följde me honom hem <3

    Reply
  3. Ps januari 25, 2013 at 3:25 e m

    Bra berättelse!

    Reply
  4. Paulina Panaxia januari 25, 2013 at 5:10 e m

    Mer sånt här, wow jag är imponerad av ditt skrivsätt, bra historia också 😀

    Reply
  5. E januari 25, 2013 at 5:19 e m

    Vad du är duktig på att skriva mer skönlitterärt! Du borde skriva en bok 🙂

    Reply
  6. Ronja januari 25, 2013 at 6:51 e m

    Wow du är riktigt begåvad, du borde skriva en bok!

    Reply
  7. P januari 25, 2013 at 7:02 e m

    Usch, nej! Hatar otrohet!

    Reply
  8. mimmi januari 25, 2013 at 7:47 e m

    Jisses vad bra skrivet!! Du är begåvad, fortsätt så:)

    Reply
  9. hanna januari 25, 2013 at 8:00 e m

    Älskar när du skriver såna här inlägg!!!!

    Reply
  10. bella januari 25, 2013 at 9:20 e m

    skriv flera såna här inlägg! sjukt intressant att läsa!! 🙂
    puss, love u paowi <3

    Reply
  11. Hehe januari 25, 2013 at 11:00 e m

    Paulina, det här inlägget är jättebra! Älskar den tvära vändningen på slutet! Oväntat.

    Upptagna män med eller utan ring på fingret är farligt attraktiva, men ack så vanliga…. Jag blir ständigt uppraggad av dessa av någon anledning också. Man vet att det är fel men ändå vill man. Jag har en KK som är förlovad sen många år tillbaks. Har legat med en polis med sambo, en kille 20 mil bort som ofta är i min stad på affärsresa – för att nämna några. Alla har de utåt sett ordnade liv med sååå kärleksfulla relationer men när katten är borta så har de anal- och strypsex med någon tight 20-åring och fantiserar även om kukar i röven på sig själva…

    Så damer, inte för att oroa er – men när era män är på affärsresa och säger att de ligger på hotellet och strax ska sova efter att ha haft en middag med några köpare så ska de kanske i verkliga fallet precis ge en liten puma en fontänorgasm! och tänk inte ”det händer inte mig…” för det är precis vad det gör 😉

    xoxo

    Reply
  12. Till hehe januari 26, 2013 at 11:03 f m

    Du är ju själv precis lika vidrig som männen du ligger med, du vet att de har fruar, sambos etc men ändå skapar du nån sorts relation med de. Och jag kan faktiskt säga att min sambo skulle aldrig göra så. Vadå bara för att du beter dig som en slampa som utnyttjas av patetiska män så behöver inte det betyda att alla är så. Tycker synd om dig som har fått en sån uppfattning om romantik och förhållanden.

    Reply
  13. Emelie januari 28, 2013 at 9:47 f m

    Det här var skoj att läsa och så där lite härligt spännande 🙂

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *