Moving out!

God morgon! Var ute en sväng igår med Daniel & Dessie och några kompisar jätte kul! Nu har jag precis vaknat och är lite bakis ska in och skönduscha ( ni vet när man dushar i flera timmar ) Viktor ha sovit här inatt också han är ju inte 18 än så fick inte följa med ut men nuska han hjälpa mig att flytta vi ska flytta alla saker idag så vi började packa igår och nu ska vi fortsätta.. Igår var vi på intervju med DEVETDU igår berättar mer sen, nu ska vi ta tag i lägenheten ut med det gamla och in med det nya!!!!

Paow moving out, kommer sakna Söder och allt här men flyttar nog in någonstans i city igen efter sommaren behöver få andas lite och inte spendera så mycket pengar. Oppa! Hörs senare.

Kollar ut och kommer sakna söder men en dag i taget, nu ska vi inte tänka så mycket utan bara köra på, livet går vidare och livet leker med oss låt oss göra det kul!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *