Myshelg hos Viktor Frisk på landet med Ellen :)

Ellen och jag hyrde en bil igår och åkte till Eskilstuna. Där mötte vi upp min pojkspoling och hans pappa så vi lyssnade på musik och han bor ju på landet utanför så mysigt. Det blev fin middag eftersom hans pappa fyllt år och sen gick jag och la mig för jag var så trött har inte sovit mer än 3 timmar på flera dygn. Väckte Viktor sen mitt i natten så kollade vi på En oväntad vänskap åh så fin film!

Nu på morgonen har vi käkat lantig frukost så mycket att äta och så gick vi och kollade på nyfödda lamm så söta, kommer en videoblogg sen där vi kollar på fåren vi klappade dem och fick hålla i dem så snälla skötare som tar hand om dem. Mer bilder kommer sen, mysigt med en helg på landet och med mina bästa viktor och ellen.


Tro det eller ej men jag ska förmodligen rida idag, det var så länge sen sist men Viktor’s syster har en häst så jag vill verkligen, puss.

(Visited 32 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Erica januari 5, 2013 at 2:52 e m

    Du ser så frisk och lycklig ut nu för tiden!

    Reply
  2. E januari 5, 2013 at 3:48 e m

    Hahaha, fåren i bakgrunden på andra bilden XD

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *