Nykter ett tag.

Jag har bestämt mig att jag ska vara nykter i en månad(eller längre)… Har festat vädligt mycket senaste året och nu har det börjat spåra ur lite. Så ska försöka att ha kul utan alkohol. Att gå ut nykter. Att lära sig dansa nyktert. Jag är egentligen en sådan tjej som aldrig dansar nykter. Men jag ska försöka nu. Och försöka att tro på mig själv 🙂 Man sparar även mycket pengar på att inte gå ut.

Säger inte att ni behöver tro på mig. Men ska försöka nu. *tummar med mig själv*

 

Egentligen så skulle jag vilja bli nykterist. Töntigt nog. Men jag får ta en månad i taget. Funkar AA möten mot sånt?Kan Måns Zelmerlöv så kan jag! Haha

Full paowii men en söt bloggläsare 🙂

Ingen fest men glad ändå 😀

 

 

(Visited 127 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Neta januari 25, 2013 at 11:32 f m

  Jag dricker nästan aldrig när jag är ute! Tycker inte alkohol smakar något vidare plus att det inte är särskilt nyttigt för kroppen, men jag har alltid roligt ändå! Dock är det många jämt som tjatar på en att dricka när jag är ute, fast jag är stark och står på mig och viker mig inte för att de vill att jag skall dricka! 🙂 Sedan ibland kan jag ta en drink eller en cider, men det är ju inga farliga mängder! 🙂
  Lycka till! 😀

  Reply
 2. Nina januari 25, 2013 at 7:56 e m

  Det är inte alls töntigt att vara nykterist. Snarare töntigt att dricka sig full varje gång man är ute.
  Eller är det därför du dricker alkohol, för att inte vara ”töntig” ?

  Reply
 3. Camilla januari 25, 2013 at 10:53 e m

  Låter bra, bara det håller längre än dina konstanta löften om att börja blogga fem inlägg varje dag vilket återkommer efter varje bloggtorka som infinner sig minst en gång i månaden. Följer du det mönstret lär du bli full redan ikväll… men tanken är god…lycka till i alla fall 🙂

  Reply
 4. Malin januari 26, 2013 at 10:02 e m

  Och varför är det töntigt och vara nykterist? Min pojke är nykterist, varit sen 18 års ålder – fyller 28 iår – han och IOGTNTO samt UNF är bland de mysigaste och roligaste personerna jag mött.
  Så nej, inte töntigt och vara nykterist. I dagens samhälle är det snarare mer respektfullt än att supa.
  Enligt mig då då.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.