Oj, har jag en blogg?

Ja tydligen så har jag det. Är lat som vanligt.

Har börjat undra varför jag ens bröjade göra läpparna?? Fan vad jag ångrar det nu. Vill bara att det ska gå ur!!

jag har tydligen två rosor haha

 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (17)
 • Lovisa Hamrin

  Hejsan!
  Jag känner med dig. Jag skulle också ångra mig om det vore jag som opererat dem.
  Hoppas att du gör bättre val senare i livet. Du behöver inte hålla på med ”skönhets” operationer Btw.

  Min blogg———> nattstad.se/lovisahamrin

 • carmen

  gud,så dårlig du blogger om dagen. står ikke noe interresant i blogen lenger. likte å lese bloggen din før,men nå begynner jeg å bli lei. du svarer jo ikke på spørsmål heller. virker lite opptatt av dine lesere. trist

 • Linnea

  Jag måste bara säga hur jävla grym du är!
  Visst du är absolut ingen ängel men jag gillar hur du ena stunden verkligen känner att ”detta är så jävla rätt just nu” och så köer du fullt ut med det. Till exempel läpparna här, du vill göra läpparna och tro fan att du gjorde det med, samtidigt som det kändes så rätt för stunden även om du ‘ångrar’ det nu.
  Det jag vill säga är att du verkar så fri, inte fast i något svennigt mjölkpaket där allt ska vara lagom. Inte fast i några normer! Du kör ditt race och jag beundrar dig för det! Du gör allt hel hjärtat och det är så himla fint & bra av dig! Är själv väldigt mycket så och känner att när jag läser din blogg vet jag att det är okej att göra saker helhjärtat oavsett vad! Tack för det!
  Kram /Linnea

 • Rebecca

  Nej det ska du ju inte ångra, skitsnyggt på dig!! har själv gjort det och är supernöjd!

 • Cilla

  Det där med att ta tag i bloggen och fem inlägg per dag (igen…)efter att du flyttat höll väl i….ingen dag! Är väl bättre att du inte skriver saker som du av erfarenhet inte kommer att hända så slipper du göra läsarna (och dig själv) besvikna. Och du slipper ju såna här trista kommentarer oxå 😉

 • Cilla

  och Lovisa…. det är ingen operation, de fylls på med en spruta och ämnet försvinner av sig själv allteftersom så det är ju inga problem, bara vänta ett par veckor (och inte fylla på nåt mer igen…) 🙂

 • fjortiz

  typ asså liksom

 • Amanda

  TACK! Sett jätteknäppt och du är ju så snygg naturligt

 • Moralfjant - ung & uppkäftig genushäxa

  Tur att det är sånt som går ur efter ett tag, och inte nåt permanent iaf.

 • Frida

  Bra! Du är såå mycket finare utan de där konstigt stora läpparna. Det är ju typ det enda man ser när man tittar på biderna.

 • Anna

  Du är ju snyggare utan ankläppar men YOLO haha ^^ nu har du ju iaf testat, och det går ju ur! Du är störtskön! 😀

 • Lotten

  bra val där, Paow, skit i att förstöra läpparna, de var bra som de var.

 • youe

  du har förändras så mycket sen du börja blogga med bra framsteg 😀

 • renata&belinda

  vart har du köpt din otroligt vackra päls? Kram!

 • susanne

  På riktigt Paulina, jag blir så glad när du skriver så. Du är en sådan vacker tjej med ett naturligt men speciellt utseende. Som förebild för en massa småtjejer i Sverige önskar jag att du kan börja förespråka naturlighet och att man är vacker som man är!
  För övrigt fattar jag inte varför du inte lever på att jobba som modell, hade jag haft en agentur hade jag anställt dig direkt!

 • Lina

  Det märks på dig att du börjar mogna, Paulina. Och som 25-årig tjej som följt din blogg ett par år nu (och som ofta stört mig något fruktansvärt) så är det så skönt att se. Du är bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *