På väg till Uppsala!

Sitter och väntar på att tåget ska åka. Ska åka till Uppsala. Haha… Börjar typ känna mig hemma där nu 🙂 haha..

Just det, det här med att åka förstaklass. Har typ inte åkt ”vanlig” klass på riktigt länge. Tycker att det luktar illa där, barn som spyr, folk som pratar högt, det är varmt o.s.v. Förstaklass kostar liksom 30 kr extra, det är lugnt tyst och skönare stolar. Så jäkla värt…

Vad tycker ni?

20130102-210027.jpg

20130102-210019.jpg

(Visited 33 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Bloggläsare januari 2, 2013 at 9:57 e m

  Paow. Innan du skakar av dig denna kommentar vill jag att du verkligen läser den, och tar åt dig. inser du inte vad som håller på att hända? Du förlorar läsare hela tiden, varje dag! Varför? Ja skrolla igenom första sidan på din blogg så ser du.. Bara massa brusiga mobilbilder, inget intressant innehåll alls. Endast gamla bilder.. Snart kommer fan den där Nellie berntson gå om dig.

  Tänk lite paow, vad du håller på med egentligen. Vad hände med att du skulle skaffa en bra kamera? Herregud, en liten digitalkamera för 999 kr är fan top notch jämfört med dessa fula mobilbilder, som vi alla är skittrötta på!

  Snälla Paow, ta åt dig av denna kommentar. Gör något innan det är försent! Fixa din bloggdesign, sluta ha så jälv amycket rekklam i alla inlägg, gå och shoppa. Visa upp outfits, dagens outfits. Vad hände med det? Vad hände med dina intressanta inlägg? Herregud säger jag bara. Vad har hänt med dig? Gå till solariet, låt bli att festa åtminstånde några dagar i veckan.

  Detta skriver jag inte för att vara elak, utan för ditt eget bästa! Du kan antingen välja att ta åt dig, eller låtsas som inget och se din blogg kördas i botten. Välj själv.

  Reply
 2. Ida januari 3, 2013 at 12:08 f m

  åh vad bra att du äntligen är lycklig :D!!!! älskar din blogg!! 😀

  Reply
 3. Wilma januari 3, 2013 at 2:12 f m

  Den där ”bloggläsaren” kan ta sig i röven. Fysatan vilken idiot. Du är perfekt som du är, men lite bättre bilder skulle va kul kanske..

  Reply
 4. EM januari 3, 2013 at 7:23 e m

  Bloggläsare, det kallas nyförälskad. Håller med dig dock, var högre kvalité förr. Går väl upp och ned för alla.

  Över till förstaklassen vs andra. Det är precis som du säger, massa gapande ungar, dryga människor som pratar högt i telefonen etc. Mycket lugnare och skönare i 1;a, dessutom kan man chilla med en kopp te/kaffe och ett litet tilltugg 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *