Tacokväll och filmmys…

Jag är inte van vid att äta så här mycket mat, så jag fick lite ont i magen idag, men det gick över vi gick ut och gick en rätt lång promenad här runt. Viktor visade sin gamla skola och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Även fast han är yngre så förstår han.

Det är så frisk luft här ute på landet och det är jag inte van vid, hehe. Lixom att gå upp klockan 8 och äta frukost det är ganska nytt känns som jag håller och vrider tillbaka dygnen.

I morgon ska jag hem till Stockholm och fixa ett nytt pass för att jag åker nog till Thailand snart, så skönt att komma iväg. Och så nu i veckan händer det lite roliga saker men det får ni läsa om i morgon! Nu ska vi mysa ner oss och kolla på en film vi började kolla på Stolen igår men somnade så ska fortsätta kolla på den och sen ska vi kolla på Never Back Down, as bra.

 Tacos och film, myspys

 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *