THAAAAAAAI!

Alltså..jag vet inte vad det är men thaimat är någonting jag aldrig kommer tröttna på. Aldrig! Det är det bästa jag vet och det är någonting jag och Daniel har gemensamt, vi är smygthaiare helt enkelt och vi har ett ställe vi har gått till regelbundet i flera år och beställer alltid samma sak. Det är lite sjukt egentligen när man tänker efter, vår älskade thaisallad med skaldjur och massa lök! Jag beställar alltid ”thaistark” och Daniel tar den vanliga…haha svenne.

Ni får en lite bättre bild på mitt hår här men är osminkad! Var ju på salongen kl 9 imorse och då är det svårt att se påspacklad ut om man inte vaknar i ottan! Och det gör jag verkligen inte 😉


Godaste som finns!

Moi today 🙂 Daniels tröja, dont worry, har inte blivit hip-hopare!

Min fina <3

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *