THAAAAAAAI!

Alltså..jag vet inte vad det är men thaimat är någonting jag aldrig kommer tröttna på. Aldrig! Det är det bästa jag vet och det är någonting jag och Daniel har gemensamt, vi är smygthaiare helt enkelt och vi har ett ställe vi har gått till regelbundet i flera år och beställer alltid samma sak. Det är lite sjukt egentligen när man tänker efter, vår älskade thaisallad med skaldjur och massa lök! Jag beställar alltid ”thaistark” och Daniel tar den vanliga…haha svenne.

Ni får en lite bättre bild på mitt hår här men är osminkad! Var ju på salongen kl 9 imorse och då är det svårt att se påspacklad ut om man inte vaknar i ottan! Och det gör jag verkligen inte 😉


Godaste som finns!

Moi today 🙂 Daniels tröja, dont worry, har inte blivit hip-hopare!

Min fina <3

(Visited 1 times, 1 visits today)

17 Comments

 1. jag januari 8, 2013 at 6:01 e m

  fint, du passar bättre i kort hår 🙂 men hade varit ännu snyggare med ännu kortare page, typ som victoria beckham hade!

  Reply
 2. wilma★ januari 8, 2013 at 6:23 e m

  thaimat är suuuuper!

  Reply
 3. Matilda januari 8, 2013 at 6:28 e m

  Åh mat!!! Söta ni är 😀

  Reply
 4. Lina januari 8, 2013 at 6:30 e m

  Sjuuuuukt snygg du blev i håret, Paulina!
  Riktigt fräscht! 🙂

  Reply
 5. fanny januari 8, 2013 at 7:11 e m

  Jätte fin!!:*

  Reply
 6. Julia januari 8, 2013 at 7:40 e m

  De passade du bra i, fint 🙂

  Reply
 7. Elin januari 8, 2013 at 8:52 e m

  FY FAN SÅ SNYGGT PAULINA 😀 Har älskat den looken på dig ända sen jag såg nån bild från Big brother inspelningen(?) HELVETE SÅ FINT DU VACKRA KVINNA! Det passar dig så jävla bra, det här är första gången jag någonsin kommenterar din blogg men var bara tvungen att tala om för dig hur jäkla snygg den här frisyren var på dig.

  Reply
 8. Caroline januari 8, 2013 at 8:56 e m

  snyggt! är löshåret ute också eller kvar för att behålla tjockleken? 🙂

  Reply
 9. malin januari 8, 2013 at 9:35 e m

  Måste bara säga att hårförlägning är väldigt last year, du gjorde helt rätt! Ditt hår kommer växa mycket fortare nu och du ser mycket fräschare ut 🙂 Take care!

  Reply
 10. Becca januari 8, 2013 at 10:00 e m

  du blev otroligt fin Paulina! Du passar verkligen i allt

  Reply
 11. Göteborgaren januari 9, 2013 at 2:15 f m

  Du är VRÖL snygg i denna frisyr! Passar dig otroligt bra!

  Reply
 12. ToveEvensen januari 9, 2013 at 3:20 f m

  FÖLJ FLICKAN MED DET STOR SJÄLVFÖRTROENDE GENOM HENNES LIV,
  INSPIRATION, RECEPT, MODE, SMINK, ÅSIKTER, SEXSPALT, DAGENS LIGG, JA, MAN HITTAR ALLT I MIN BLOGG,
  LÄS DEN, KOMMENTERA DEN, OCH REPEAT! 🙂

  http://www.LTFE.devote.se

  XoXo ToveEvensen

  Reply
 13. nathalie björklund januari 9, 2013 at 12:30 e m

  Jag är 17 år och lever i staden Gävle, har en pojkvän som betyder mycket för mig. 16 riktiga syskon, en utav sveriges största familjer. I min blogg kommer ni kunna följa MITT liv (inte min familjs så klaga inte som ni ALLTID gör, lol)
  Nya bilder uppdateras varje dag, flera ggr om dagen. Lägge rmycket åsikter och lever allmänt som en vanlig 17 årig tjej, skola, pojkvän, bloggen och min syster som är världens bästa vän!

  min blogg: http://nattstad.se/nathaliebjorklund

  Reply
 14. Maria Nilsson januari 10, 2013 at 3:17 f m

  Vart ligger stället? 🙂

  Tacksam för svar!! 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *