Vill du synas i TV?

Vill du besökare synas i TV? Eller på film? Det är ju inte så enkelt som att någon kommer och frågar dig (ja, ibland händer ju det också 🙂 ), och det är inte så enkelt att få en huvudroll eller ens biroll utan tidigare erfarenhet eller utbildning, men jag hittade en sida som har massor med statistjobb.

Jag har aldrig varit statist, men det tror jag skulle vara kul om man hittar något intressant. Det fanns dessutom massa andra jobb som dom hade på sin sida, över 1000 just nu!

Vill du synas i TV? Över 1000 jobb på Statist.se!

Har du varit statist eller gjort film? Berätta gärna för mig!


Från hemsidan statist.se

(Visited 53 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. A N N A W I C K E L L januari 31, 2013 at 11:10 f m

  Kom med i en reklamfilm genom statist.se faktikst, så sidan fungerar faktikst 🙂

  Reply
 2. Evelin & Alexandra januari 31, 2013 at 2:44 e m

  Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

  Kram!

  Reply
 3. Angelica januari 31, 2013 at 3:12 e m

  Jag har varit statist 🙂 jag har också varit med i en känd turkisk musikvideo. Jag sökte inte till den videon utan det var artisten som frågade. Jag var tillsammans med honom så det var hur roligt som helst och det gick jätte bra eftersom jag kände mig så bekväm med honom. Kolla gärna in musikvideon: http://www.youtube.com/watch?v=xyNHATRuqNc

  Han fick mycket priser och han blev kändare utanför turkiet av den videon. Lite roligt 🙂

  Reply
 4. OK januari 31, 2013 at 3:51 e m

  Jag har varit statist i en medelåldersfilm! Min pappas kusin är känd skådis också så hon hjälper mig om jag har lust att göra något sånt! Perfekt! Hon har varit med i: Bron, Julkalendern, Solstorm m.m filmer och något humorprogram på P3! 😉 Så det är kul!

  Reply
 5. Felicia februari 2, 2013 at 4:03 f m

  Jag är medlem på statist. Men ifall man vill få tillgång till ALLA jobben måste man betala en avgift för det.. sådant berättar de inte öppet.. Jag var det i ett halvår, men eftersom jag är rätt ung så fanns det inte så många jobb att välja på..
  Annars är det jättebra! 🙂

  Reply
 6. Oskar februari 2, 2013 at 9:31 e m

  Den här statist.se, finns det även jobb för dem som saknar utbildning/erfarenhet?

  Reply
 7. Mikael Roth Johansson mars 25, 2013 at 1:30 f m

  Hej!

  Jag har både varit statist i Bron 2 och i andra reklamfilmer. Jag har också medverkat i skolproduktioner som skådespelare. Min dröm är att bli en stor skådespelare och synas. Har alltid drömt om att få jobba med de stora regissörerna. Efter ett tag börjar man tröttna på statistjobben, vilket jag tror är ganska normalt för en person som strävar efter något större. Jag har sysslat med skådespel sedan barnsben och kommer alltid ha ett brinnande intresse för det.
  Jag hoppas att du hör av dig till mig.

  / Mikael Roth. J

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *