Äntligen internet på hotellet!

Så sköönt. Fast vi var tvungna att byta rum till ett ”tvåbädds rum” typ längst ner efter som Wifiet inte räckte till vårt andra rum. Men jag klagar inte. Hur mysigt som helst. Så nu blir det bra bloggning ska jag lova er. Dock så ligger jag ju sex timmar efter, så inläggen kommer säkert att komma upp när det är natt för er i Sverige.

Vi kom tillbaka till hotellet för ett litet tag sedan. Vi var och kollade på matchen. Så nu ligger Peter och vilar och jag kollar på TV, älskar att dom ha typ 100 tv kanaler på rummet. Dom har till och med porr typ.. Skoj haha. Vi ska strax dra och bowla. Måste bara försöka att få lite liv i Peter 🙂

Oh, så fort jag lämnar min älskade kisse så saknar jag henne så mkt! <3 <3

(Visited 27 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. ida februari 20, 2013 at 12:50 e m

    Du är inte ensam 🙂 Saknar alltid mina 2 fina katter!

    Reply
  2. Jenny februari 21, 2013 at 5:51 e m

    Du passar superbra att vara brunett

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *