Bye bye short hair

Hej och god morgon! Vaknade fyra imorse, men sov typ heeela dagen igår. Var ju ute en liten sväng i onsdags. Fattar inte varför jag går ut för. Jag tycker inte ens att det är kul. Tatuerade mig och fixade naglarna också. Så skönt! Fast tatueringen var kanske inte så skön att göra men men. Mådde riktigt dåligt efter att jag gjorde tatueringen, blev helt snurrig i huvudet och svimfärdig… Det gjorde verkligen ont den här gången. Första sittnigen var lugn. Dock så blev det ingen skuggning den här gången då ”konturerna” inte hade läkt helt än. Aja. Gör ett videoinlägg lite senare där jag visar upp vad jag gjorde igår 🙂

Efter det så drog vi till BG´s och kollade på matchen och drack öl. Sen så blev det en runda till Cafét, och efter det så mötte jag upp Ellenpellen och drog till Whiteroom. Lyckat! Att jag ens har telefonen kvar är ett under! Hah.

Har precis duschat och ska strax in till Headzone och fixa håret. Ska bli lite askblond, färga bort all utväxt och sätta in långt hår.

Oh, längtar efter att få så här fina lockar 😀

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *