Är du gay eller?

Lite snopp i rumpan. Undrar hur det känns? För det verkar ju vara det som behövs för att vara bög och allt det är. Lite snopp i analen. Men nej, det är så mycket mer än så. Min kära vän Viktor Frisk är en vilsen själ som jobbar varje dag med att hitta sig själv, men vem är inte vilsen när man är 17 år gammal? Jag ser hur han hittar sig själv mer och mer för varje dag som går.

Nu har Viktor blivit ”anklagad” för att vara bög, alltså homosexuell, en sån som bara gillar killar. Och det är inget fel med det. Utan att när man är 17 år så är det en anklagelse som faktiskt kan vara ganska jobbig.

Visst, vem har inte varit vilsen? Jag tror fortfarande att jag är bisexuell. Trots att jag aldrig riktigt varit med en tjej, men varför skulle man inte kunna bli kär i en personlighet? Dock så har vi ju fått det itutat i vårat huvud att vi ska tända på det här, ”macho”, det håriga, smutsiga och lite grabbiga.

Varför är det så? Nu påstår jag verkligen inte att killar måste vara så, men vi tjejer dras 9 av 10 gånger till killar som är just inom den grabbiga ramen vi tror att killar ska vara för det är sådana vi ser på tv.

Dom som har ”det” i filmer är ofta dom badboysen som suttit i fängelset med den där ”sköna” attityden. Det är ju inte ofta man gillar den smarta nervösa nörden. Aja, det får vi ta en annan gång.

Och för att Viktor inte pratar om hur mycket mus han fått i helgen så betyder det väl inte att han är bög för det? För att han helt enkelt har valt bort den biten. Han har funderat över det vet jag, han har ifrågesatt sig själv varför han inte har något större intresse för varken killar eller tjejer, eftersom han tror precis som alla andra.

Att livet ska handla om hur mycket fitta man får (ursäkta utrycket). Det enda som verkar vara relevant för rasen män idag. Jag tror till och med att han prövade att prata med killar för att komma underfund med sig själv(därav bögryktet). Det är ju så här, hur ska man veta om man inte prövar? Viktor vet om att han är straight. Så bara för att han bryr sig om sitt utseende, har mycket tjejkompisar, inte pratar speciellt mycket om sex&brudar&sprit, och har en blogg. Those that make u gay?

Nej, men Viktor pratar faktiskt om sex och sånt ibland. Han brinner bara inte för det som dom flesta 17-åriga pojkar gör. Och det är därför jag är så stolt över honom. För att han kommer att växa upp utan att ha blivit känslomässigt fuckad genom att knulla runt som en duracell kanin, och han behandlar inte tjejer som något objekt. Han är en drömkille, eller vänta. . Han är en riktigt man. En sån som jag önskar att killen jag gifter mig med kommer att vara. Och att han är dösnygg gör det ännu bättre!

Nu tjatar jag mycket om 2013 jag vet. Men det är det här året, man ifrågasätter inte någons sexualitet. För den är irrelevant. What so ever. Det är det här året då tjejer bär blått, och killar bär rosa. Då tjejer leker med bilar, och pojkar leker med dockor.

Min fina.

Gå in och läs hans blogg VIKTORFRISK.COM

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *