Är du gay eller?

Lite snopp i rumpan. Undrar hur det känns? För det verkar ju vara det som behövs för att vara bög och allt det är. Lite snopp i analen. Men nej, det är så mycket mer än så. Min kära vän Viktor Frisk är en vilsen själ som jobbar varje dag med att hitta sig själv, men vem är inte vilsen när man är 17 år gammal? Jag ser hur han hittar sig själv mer och mer för varje dag som går.

Nu har Viktor blivit ”anklagad” för att vara bög, alltså homosexuell, en sån som bara gillar killar. Och det är inget fel med det. Utan att när man är 17 år så är det en anklagelse som faktiskt kan vara ganska jobbig.

Visst, vem har inte varit vilsen? Jag tror fortfarande att jag är bisexuell. Trots att jag aldrig riktigt varit med en tjej, men varför skulle man inte kunna bli kär i en personlighet? Dock så har vi ju fått det itutat i vårat huvud att vi ska tända på det här, ”macho”, det håriga, smutsiga och lite grabbiga.

Varför är det så? Nu påstår jag verkligen inte att killar måste vara så, men vi tjejer dras 9 av 10 gånger till killar som är just inom den grabbiga ramen vi tror att killar ska vara för det är sådana vi ser på tv.

Dom som har ”det” i filmer är ofta dom badboysen som suttit i fängelset med den där ”sköna” attityden. Det är ju inte ofta man gillar den smarta nervösa nörden. Aja, det får vi ta en annan gång.

Och för att Viktor inte pratar om hur mycket mus han fått i helgen så betyder det väl inte att han är bög för det? För att han helt enkelt har valt bort den biten. Han har funderat över det vet jag, han har ifrågesatt sig själv varför han inte har något större intresse för varken killar eller tjejer, eftersom han tror precis som alla andra.

Att livet ska handla om hur mycket fitta man får (ursäkta utrycket). Det enda som verkar vara relevant för rasen män idag. Jag tror till och med att han prövade att prata med killar för att komma underfund med sig själv(därav bögryktet). Det är ju så här, hur ska man veta om man inte prövar? Viktor vet om att han är straight. Så bara för att han bryr sig om sitt utseende, har mycket tjejkompisar, inte pratar speciellt mycket om sex&brudar&sprit, och har en blogg. Those that make u gay?

Nej, men Viktor pratar faktiskt om sex och sånt ibland. Han brinner bara inte för det som dom flesta 17-åriga pojkar gör. Och det är därför jag är så stolt över honom. För att han kommer att växa upp utan att ha blivit känslomässigt fuckad genom att knulla runt som en duracell kanin, och han behandlar inte tjejer som något objekt. Han är en drömkille, eller vänta. . Han är en riktigt man. En sån som jag önskar att killen jag gifter mig med kommer att vara. Och att han är dösnygg gör det ännu bättre!

Nu tjatar jag mycket om 2013 jag vet. Men det är det här året, man ifrågasätter inte någons sexualitet. För den är irrelevant. What so ever. Det är det här året då tjejer bär blått, och killar bär rosa. Då tjejer leker med bilar, och pojkar leker med dockor.

Min fina.

Gå in och läs hans blogg VIKTORFRISK.COM

(Visited 2 605 times, 1 visits today)

20 Comments

 1. Lisen februari 3, 2013 at 9:24 f m

  Du är klok 🙂

  Reply
 2. Ellen februari 3, 2013 at 11:34 f m

  Det va bra skrivet, spelar ju ingen roll om man gillar tjejer eller killar, tycker inte jag iaf 🙂

  Reply
 3. P februari 3, 2013 at 11:53 f m

  Ja om en kille går utanför den trånga könsrollen så är han en bög/fjolla/mes/tjej. Det är lite enklare för en tjej att gå utanför sin könsroll eftersom att det är ju lite bättre att vara grabbig och lite sämre att vara tjejig.

  Sen är det inget brott att vara bög så man kan heller inte bli ”anklagad” för att vara bög. Jag tycker att det är intressant att så många verkar vara så intresserade av andras sexliv. Varför? Är ni missnöjda med er eget eller tycker ni bara att sex är så spännande?

  Reply
 4. Linnea februari 3, 2013 at 11:57 f m

  Fint Paulina, bra formulerat och genomtänkt!

  Reply
 5. linni februari 3, 2013 at 12:25 e m

  himmla fint skrivet! du är verkligen en förebild och jag älskar din blogg!kramar ifrån uppsala c:

  Reply
 6. my februari 3, 2013 at 1:03 e m

  fint skrivet! men who cares OM han skulle vara gay?

  Reply
 7. Laura februari 3, 2013 at 1:39 e m

  Så jävla klockrent skrivet! Punkt fuckin slut.

  Reply
 8. Ida februari 3, 2013 at 2:22 e m

  Jag skulle vilja ha en Viktor i mitt liv. Han verkar vara så GENOMFIN!

  Reply
 9. Lotta februari 3, 2013 at 2:25 e m

  SÅ jäkla bra skrivet!!

  Vad har folk för problem egentligen??

  Reply
 10. karolina februari 3, 2013 at 2:29 e m

  du är så jävla bäst!

  Reply
 11. Emilia februari 3, 2013 at 3:40 e m

  Även om du inte bloggar sådär stört mycket, så tycker jag absolut att dina texter är bland dom bästa jag läst, varje gång. Genomtänka och kloka!
  Och du, det är inte bara han som är ruggigt snygg, för det är du med!

  Reply
 12. Amanda februari 3, 2013 at 9:38 e m

  Ååå du e grym! Helt rätt skrivet och så himla bra sagt bara! Puss!!!

  Reply
 13. Snyggast i Stan februari 3, 2013 at 9:44 e m

  Vet du vad? Ibland blir jag nästan lite stolt över dig Paulina…

  Reply
 14. Pingback: Jag gör radiodebut | Mohamed Touzari @ COLIN

 15. Pingback: Vi lever i 2013 och inte 1920 | Mohamed Touzari @ COLIN

 16. EllenF februari 11, 2013 at 4:31 e m

  Fantastiskt skrivet!

  Reply
 17. Sophia november 14, 2014 at 3:58 e m

  Hej Paulina,
  Du är ju way too bright för att vara med i Paradise Hotel och annan skit.
  Men i alla fall. Ditt val.
  Kram
  Sophia

  Reply
 18. Sophia november 14, 2014 at 3:58 e m

  Hej Paulina,
  Du är ju way too bright för att vara med i Paradise Hotel och annan ****.
  Men i alla fall. Ditt val.
  Kram
  Sophia

  Reply
 19. sandra mars 7, 2016 at 8:10 e m

  läser det här 2016 och jag älskar att du skrivit detta, tyvärr fortfarande så jävla relevant.

  Reply
 20. Imro juli 27, 2018 at 11:48 e m

  Läser detta 2018 och Viktor har pojkvän nu, han kanske inte var så vilsen trots allt. Synd att sånna som du inte bara kunde låta honom vara sig själv utan var tvungen att lägga dig i, ironiskt nog gjorde du det svårare för honom.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *