God morgon Miami!

Resan igår gick bra. Sov hela resan. Och landade i Miami strax innan sju på kvällen lokal tid. Blev stoppad av Immigrations och fick vänta i typ tre timmar innan jag fick prata med en Immigrations officer och bli insläppt, kul!

Efter det så var min väska borta så var tvungen att gå två varv runt flygplatsen innan jag kom till hittegodsavdelningen, men allt löste sig alltså till slut. Något som dock inte löst sig är att är att jag måste köpa en adapter till eluttagen så jag kan ladda min dator, och sen så måste jag köpa en kameraladdare… Annars så är allt chill!

Igår när jag kom till hotellet så låg vi bara och kollade film, kramades och beställde room service. Vaknade typ kl sex på morgonen idag och gick en promenad på strandpromenaden innan jag gick upp och väckte Peter som skulle till barskolan.

Nu sitter jag på ett fik och käkar frukost. Och någon kille som sitter på bordet mitt emot bjöd mig på champagne. Jag klagar inte. Rätt skönt gå runt ensam och kolla på vad jag vill.

Dock så är det lite kallt, typ 15 grader och det blåser och är ingen sol. Men jag ska inte klaga. 😉 Imorgon ska det bli 27 grader! 😀

20130218-172020.jpg hur blek är jag inte :O

20130218-172047.jpg
Låna 500 kr – 4000 kr välj själv när du vill betala i kalendern!

20130218-172117.jpg

Posted in: Livsstil
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *