God morgon viktnedgång!

Idag så är vi glada! Har fått våfflor till frukost. Och vägde mig för första gången på typ 1 månad igår. För 1 månad sedan så pekade vågen på 52 kg. Vilket egentligen inte är speciellt mycket till mina 163 cm.

Jag har dragit ner på supandet. Istället för att gå ut fyra gånger i veckan till en gång i veckan, om ens det. Jag har även börjar äta regelbundet, och dricker mycket mera vatten. Äter även väldigt mycket chili och har cayennepeppar på allt. Så nu så pekar vågen på 47,3 kg på kvällen och 46,6 på morgonen.

Men jag trodde verkligen att jag skulle gå upp i vikt av att flytta hem. Men allt som behövdes var en regelbunden kost. Idag så är det en bra dag!

Ska in till stan och fixa naglarna, därefter så blir det Thaisallad med DP, och sen så ska jag fortsätta med tatueringen. Ska göra insida biceps idag. Förväntar mig alltid det värsta… Sen så blir det nog en sleepover hos DP eller en liten utebralla (Uppsalaspråk, höhö) med Dessie! Hon kan behöva lite ”pep by Paow”, och jag är full med skitsnack som jag måste få ut mig!

20130206-090302.jpg

20130206-090341.jpg

(Visited 1 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Annika februari 6, 2013 at 9:54 f m

  Så länge man mår bra och äter hälsosamt så spelar det mindre roll vad vågen visar. Så länge man trivs i sig själv. 🙂 Starka kryddor är superbra för förbränningen, vitlök och chili <3

  Reply
 2. haniliciouss' februari 6, 2013 at 1:22 e m

  du behöver inte gå ner i vikt..

  Svar: Nej nej, men jag ville inte heller gå upp och nu visade det sig ju att allt blivit ”normalt” för mig igen och det gjorde mig glad!

  Reply
 3. melinda februari 6, 2013 at 1:24 e m

  åh insida gör så sjukt ont 🙁 inte gjort mycket där, men bara det lilla kändes förjävligt..

  Reply
 4. Sofia februari 6, 2013 at 1:53 e m

  Vi är olika – jag blev överlycklig över att ha gått upp två kg. Hej muskler!!

  Reply
 5. Viktoria februari 6, 2013 at 5:13 e m

  Du är ALLTID vacker! Du verkar vara en sjukt fin och snäll vän med! 🙂 <3

  Reply
 6. anna februari 6, 2013 at 5:44 e m

  är inte insidan av låren photoshopade? ser jätte konstigt ut?

  Reply
 7. S februari 6, 2013 at 6:49 e m

  synd att vågen ska bestämma om det är en bra dag =/

  Reply
 8. Eemmelie februari 7, 2013 at 12:03 f m

  Du skrev ju något inlägg för någon dag sen hur du önskar att allt inte ska handla om vikt? :S

  Svar: Det gör det ju inte heller?

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *