God morgon viktnedgång!

Idag så är vi glada! Har fått våfflor till frukost. Och vägde mig för första gången på typ 1 månad igår. För 1 månad sedan så pekade vågen på 52 kg. Vilket egentligen inte är speciellt mycket till mina 163 cm.

Jag har dragit ner på supandet. Istället för att gå ut fyra gånger i veckan till en gång i veckan, om ens det. Jag har även börjar äta regelbundet, och dricker mycket mera vatten. Äter även väldigt mycket chili och har cayennepeppar på allt. Så nu så pekar vågen på 47,3 kg på kvällen och 46,6 på morgonen.

Men jag trodde verkligen att jag skulle gå upp i vikt av att flytta hem. Men allt som behövdes var en regelbunden kost. Idag så är det en bra dag!

Ska in till stan och fixa naglarna, därefter så blir det Thaisallad med DP, och sen så ska jag fortsätta med tatueringen. Ska göra insida biceps idag. Förväntar mig alltid det värsta… Sen så blir det nog en sleepover hos DP eller en liten utebralla (Uppsalaspråk, höhö) med Dessie! Hon kan behöva lite ”pep by Paow”, och jag är full med skitsnack som jag måste få ut mig!

20130206-090302.jpg

20130206-090341.jpg

Posted in: Livsstil
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *