Jag drömde världens skummaste dröm.

Hej på er!

Nu tänkte jag fråga er en liten sak angående drömtydning eller liknande. Jag drömde att det var en gul/guldig trollslända som ville bo på mitt huvud. Men det ville inte min pappa, så han sprang och slog mig med någonting på huvudet, så trollsländan ”stack” mig i huvudet. Sen så var det helt plötsligt någon annan som slog mig på huvudet och jag skrek ”djurplågare”…

Jag upplevde aldrig att trollsländan dog, men jag drömde att mitt tandkött blev inflammerat och mina tänder ändrade färg. Sen så drömde jag om att jag träffade en gravid kvinna som sa att någon man som varit i mitt liv fortfarande var kär i mig och sen helt plötsligt så dök min pojkvän upp och han gjorde slut med mig. Efter det så vaknade jag.

Skumt…

Lite halvsvettig bild från en partykväll i Magaluf på mig och mitt hjärta 🙂

(Visited 1 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. Annika februari 9, 2013 at 1:08 e m

  Godmorgon!
  Låter som att du haft en tuff natt, tyvärr vet jag inte vad drömmarna betyder. 🙁

  Reply
 2. Z februari 9, 2013 at 1:44 e m

  trollsländan representerar en person eller händelse i ditt liv som förföljer dig , något du eller någon annan gjort som inte var rätt & anledningen att den inte dog är för att det fortfarande gör ont inom dig och tills den dör finns de känslor för ”trollsländan” kvar. Att vara eller se någon annan vara gravid betyder helt enkelt utveckling, förändring, nya insikter, tankar och ideer som växer och mognar inom dig. Att drömma om tänder står för ”döden” men inte döden mentalt utan att en del av dig kommer dö. En viss sida som försvinner. Att du drömmer om detta kan bero på att du antingen tänker mycket på en viss person , att saker i ditt liv inte känns rätt , möjligtvis att dina känslor för din pojkvän inte är äkta. Allt detta är ditt undermedvetna. Du är på väg mot stora förändringar men det är för mycket som måste lösas i ditt förflutna för att kunna gå vidare.

  Reply
 3. Nora februari 9, 2013 at 3:13 e m

  Oj hha, skum dröm..!

  Reply
 4. Tessan februari 9, 2013 at 3:19 e m

  Att tappa tänder har inte med att man tänker på en viss person. Drömmar om att tappa tänder är vanliga. Om du drömmer om detta kan det symbolisera maktlöshet och osäkerhet. Att du känner dig oförmögen att smälta och handskas med situationen just nu. Också att du kanske upplever dig som oförmögen att göra dig hörd eller att du känner att du förlorar din personliga kraft. Det beror på helt vad du har för tankar.

  Reply
 5. Tessann februari 9, 2013 at 3:24 e m

  Mena drömma om tänder över huvudtaget. Man kan vara stressad över något. Förändring på gång. Lämnar något bakom sig och går vidare, grubblar mycket på nåt/någon särskild. Det kan vara mycket

  Reply
 6. my februari 9, 2013 at 5:08 e m

  din pojkvän är ju bara så fin! mer söt än snygg, love it! tycker dock sådär om alla tattos, men jaja.. läskig dröm haha

  Reply
 7. Lina februari 9, 2013 at 6:03 e m

  Trollsländan representerar din lathet i drömmen. Den låter dig inte göra saker du vill/önskar.
  Ruttna tänder/tandkött – sjukdom, med blod sjukdom i familjen/nära vänner.
  Gravid kvinna – goda nyheter, lycka. Om hon var mörkhårig dåliga nyheter/snack bakom din rygg/ryktespridning.
  Din pojkvän som gör slut – allt beror på hur ni gjorde det i drömmen och anledningen. Om det tog slut lugn då är du orolig att han är för kall mot dig etc och kommer inte bli förvånad om ni kommer skiljas åt på riktigt. Om ni bråkade så kan det betyda att antingen ni två kommer gå igenom något stort ihop eller att bara du kommer gå igenom något stort i ditt liv och ditt psyke kommer testas. Om han var otrogen så har du träffat en riktigt bra vän nyligen, som kommer vara en äkta vän. Om anledningen att du var otrogen då är det att folk kommer svika dig och snacka skit om dig.

  Reflektera över din dröm lite. Kanske behöver du ta ett snack med din pojkvän det kan vara att du är orolig över erat förhållande. Att du inte trivs i ditt liv just nu heller då du inte känner dig hel, därav lack of ork att göra saker. Prata med din kille iaf. Behöver du mer drömtolkning är det bara att höra av dig 😉

  Lycka till nu.

  Reply
 8. H februari 9, 2013 at 10:18 e m

  vad sukt att du säger att du har drömt allt det där!
  för några dagar sen drömde jag att du och hugo vart tillsamman igen han dissade paula fast dom skulle få barn tillsammans, sjukt att jag drömde om de, är väl för att jag läser era bloggar elr nått haha:)!

  Reply
 9. idun februari 10, 2013 at 10:05 f m

  Fin sida du har vill jag säga först =)
  Tänkte ge dig ett tips om du verkligen är intresserad av någon som är duktig på drömtydning!
  Hit vänder jag mig i liknande frågor http://www.anglacirkeln.se/. Klara besked gör att man lär sig innebörden av drömmen. Idun

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *