Tänkte bara kommentera det som K***** skickat in till Skvallerbloggens, och ja, det är hon som låtsas vara honom.

Igår så åkte hem jag tidigt från Finest Awards, kände mig lite mätt på allting där liksom. Min pojkvän frågade mig då lite fint vem det var som jag lagt upp bilder med på Instagram. Okej, visst inget mera med det tänkte jag, men det är alltså K****** bästa kompis M******** X. Och M******* har då M****s lösenord på Facebook.

Sen så frågade Peter mig lite saker om sånt som VERKLIGEN inte stämmer. Jag har pratat med M**** i tre dagar, och då har jag inte ens raggat. Jag vet inte om man är otrogen för att man pratar med någon på Facebook?

Jag och M**** har pratat lite på Facebook när vi varit vakna på nätterna. Så kom vi in på ”festivalsex” och då menade jag typ ”haha, tur att man kommer på 20 sek då” om man ska köra en snabbis i tältet… Och då har alltså K****** kompis printat det från hans Facebook och skickat in det till K***** som vidareskickat det till min pojkvän och samtidigt försökt vrida till det på något jävla vänster.

Den äckliga lilla h***n, som var otrogen på sin utlandsresa i Marbella, det har du inte berättat för C, va? Det var S***** som sa det till mig, den där engelsmannen på hotellrummet. Men då kan jag lika bra säga till det lilla smutset att hon inte lyckas förstöra mellan mig och honom. Jag vet vad han skrev till henne. Jag har liksom stått och pratat med henne på White Room om hur mycket jag faktiskt tycker om min pojkvän. Så tragisk människa. Det är bara sånt här som för oss närmare varandra. Sajko.

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (20)
 • elina

  Det kanske bara är jag, men jag skulle ALDRIG prata om sex på det sättet med en annan kille. Hade min pojkvän suttit och skrivit meddelanden om sex med andra tjejer (i privata meddelanden dessutom) hade jag aldrig tittat åt honom igen.

  Men alla ser ju olika på saker och ting, och vissa har mer öppna förhållanden än andra.

 • Louise

  Jag tror på dig Paow, känns inte som det som stod på skvallerbloggen var sant! Go girl och hoppas din kille förstår att det bara är bullshit!! Vilka jävla svin det finns som hittar på, blir så ledsen!

 • rebecka

  att folk inte bara kan låta dig va typ, man blir så jävla pisst of på dessa människor som klagar dag ut och dag in, du är precis lika dan som alla de andra och slår vad om att du är 100 % bättre. och Kissie är uppenbarligen så jävla avis på dig och din kille, för att man ser att det till och med är äkta med er! medans hon är otrogen och fyller sig med silikon, är det något som är äkta är det du. Fan så arg man blir.
  kram / sur och förbanna läsare.

 • Gabbis

  Ge dig nu! Helt dramatiskt. Sluta ha sex konversatotioner med folk sa hander inte sant har. Alltid ar allt alla andras fel i sin varld. Varje gang man hoppas fu vaxt gar du tillvaka till fjortis fasonerna. Var den storre nagon gang och svara inte pa allt skvaller som skrivs om dig. For det ar just skvaller!!

 • Josefin

  You go girl!!
  sätt dit de lilla äcklet och visa vem som bestämmer 😉

 • emma

  Har du ens några bevis paulina? sluta betee dig som en fjortis

  svar: Bevis? Ord mot ord då eller?

 • rita

  Jag tror på dig paow!! Det märks att du verkligen är kär i din kille dessutom.

 • Jonna

  Hahha skyll dig själv som sex-pratar med andra killar, hur blåst är inte du på en skala dårå? Sly*a

 • lina

  Tror på dig Paow. Stå på dig! Styrkekram

 • Simone

  Ärlighet varar längst och du är en ärlig människa, många andra bloggerskor framstår bara som löjliga backstabbers. You’re awesome! 🙂

 • therese

  För det första är man ju inte otrogen för att man pratar sex med någon annan, haha.
  Sen så kan jag väl bara säga YOU GO PAOW 😀 !

 • Emelie

  Tycker de är lite fel att hämnas på någon på samma sätt den gjorde illa en själv, men det är bra att du tar upp det i bloggen och ger din version! 🙂 Förstår din pojkvän om han blir orolig av sexkonvon men det är ju inte otrohet!

 • Emma

  Det finns alltid folk som vill förstöra för andra tyvärr. Stå på dig, jag tror att du talar sanning! Kram

 • emma

  Hehe folk har inge liv. Man kan prata med sina killkompisar om sex trots att man har pojkvän. Ser inget fel i de då man kan prata sex med sina tjejkompisar

 • Matilda

  bring dat bitch down!! Go paow, du äger alltid haha 😀

 • Ida

  Go Paow! 🙂 Låter ju inte troligt det som står på skvallerbloggar, och personen som tipsade kan ju inte ens skriva datum när det hände? Haha.

  Och svar till Mupp!: Haha, vart står det att det är Kissie som har skickat in det? Paow har inte skrivt nånstans att det är Kissie. HAHA

 • J

  Vad fan sitter alla och klagar på att hon diskuterar sex med någon annan kille? Som är hennes vän? Asså what? Hur dumma är inte ni? Det är väl klart som fan att det är okej att snacka sex med sina vänner, och det var inte direkt något intimt utan det lät mer som att dom småskämtade om sina ”erfarenheter” och vad dom kan göra. Bara för att det är en killkompis hon skriver det till spelar väl fan ingen roll, kompis som kompis. Folk måste alltid hitta fel att gå på hela tiden, ugh.

  However, Go Paow! 😉

 • Sara johansson

  Väx upp nu Paow !!!
  Klarar inte av att bo ensam
  Klarar inte av att ditt ex fixar ny brud
  Klarar inte gamla vänner, ovän med dom flesta vad man kan förstå…
  Snacka sex med andra killar på nätterna via facebook…..
  Va fan ge dig nu. Väx upp. Skaffa dig ett riktigt jobb.
  Skaffa dig ett liv. Supa, ragga, flirta, och bråka med allt.
  Sitta i sitt flickrum eller sunkit hotell och skriva av sig är ju så pinsamt. Du är vuxen nu. Skärp dig.

 • jessica

  säkert bullshit alltihop, stå på dig paow!

  och till ida, så läste jag detta inlägg fem min efter det publicerats och då hade paow skrivit ut kissies namn, nu har hon gjort stjärnor för, därför folk reagerar.

 • Niklas

  Varför måste man svära

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *