Stranden.

Idag så låg jag på stranden i typ två timmar. Dock så är jag ju inget större fan av att sola och är livrädd för att bränna mig. Lite skillnad mot hur jag var för typ 2-3 år sedan, då handlade allt om att sola sola sola… Det är inte det att jag inte vill bli brun, det är bara det att jag sett så jäkla många skräckexempel. Jag har ju redan mycket leverfläckar, har rätt fräknig hy = stor risk för hudcancer. Fast tror inte jag kan få hudcancer eftersom jag liter av Psoriasis… Vilket typ betyder att jag saknar nåt ämne i huden. Jag vet inte om det är typ någon skröna för att alla säger olika. Aja, tycker att man ska vara försiktig i alla fall.

Såg lite roliga saker på stranden, framför mig så låg det ett par. Mannen hade lååånga rastaflätor, och jättemycket skägg, lite rastafari typ, och hans flickvän hade jäättteeestor rumpa, tatueringar på hela ryggen, jättestora sillasar och var snaggad med stjärnmönster i hela huvudet. Och ja, dom satt helt öppet på stranden och gjorde någon typ av erotisk film… Det var ingen porr liksom, men det såg rätt roligt ut. Tror att det riktade in sig på fotfetish. Haha!

Sen så såg jag en kille som var så stor så det såg ut som att han vägde 200 kg, i muskler, som stod upp och smörjde in sig med sololja och spände. Typ som att det var någon som filmade han, som i en brulle. Sen så var det ett gäng tjejer som gjorde någon sorts yoga, och stod typ på varandras huvuden. Som om dom vore av gummi. Såg faktiskt väldigt ballt ut.

Var tvungen att gå upp och vila lite. Var så himla trött. Nu tänkte jag gå ner till stranden igen. Peter har flarringlektion. Skitkul att kolla på ^^

 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *