Tappade min telefon idag :(

Idag så gick vi ner till stranden runt kl 11. En timma innan Peter flarring lektion skulle börja. Jag tänkte ”äsch, jag smörjer in benen med olja”.. Och Peter bara ”var inte så kaxig nu, du kommer att ångra dig sen”…

Som vanligt så hade han rätt. Vid kl 2 så började det sticka i kroppen så nu har man en skön bränna. Och så hade jag sunblock på kinderna. Haha! Men hoppas jag blir brun sen.

Tappade även min telefon idag. Alltså jag hade den när jag gick från stranden, sen när jag kom hem så var den spårlöst försvunnen och avstängd. skumt. Så ni når mig nu via facebook! Pallar inte grina över att den är borta. Får helt enkelt klara mig utan.

Skön bränna…

Skön dag!

(Visited 158 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Line februari 22, 2013 at 11:31 e m

  Solar du inte topless?!
  Määäh, du hade ju fått en jämnare bränna då 😉

  Reply
 2. Linda februari 23, 2013 at 10:48 f m

  Var försiktig med att sola då tatueringen är nygjord! 🙂

  Reply
 3. A februari 23, 2013 at 5:44 e m

  Chabbaanna.blogg.se

  Reply
 4. Cassie februari 24, 2013 at 12:37 e m

  Hej! Är nog lite efter när det gäller bloggare, vem som är inne/ute, vem som är trevligast/idiotigast osv.. 😛 haha, men jag bryr mig tyvärr inte så speciellt mycket! Men iaf… jag kollade på vakna med nrj (tror jag det var?!) & så nämnde dem dig haha & kom på det idag att jag var tvungen att kolla upp vem du är då jag tyckte att du såg häftig ut, blond & tatueringar! Musiklover & galen??! Precis som jag, & vad jag gillar. Haha.. Jag håller nämligen själv på att tatuerar mig… Eller har väntat på min tid i ca ett halvår nu! Men i April är det dax att fortsätta med min sleeve 🙂 Det som jag egentligen skulle komma fram till är Kan Inte DU & din pojkvän sticka till Metaltown i sommar?! Jag & min kille ska dit med nårra & det hade varit så sjukt Awesome om man hade kunnat se dig där? 🙂 Jag tar nästan förgivet att du älskar sån musik precis som jag?! Vet inte varför men bara känns så, så jag hoppas på det! Eargasm ffs! Haha 🙂 Annars är ju festivalfirande typ det ballaste som finns! 😛 //En Malmö tjej.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *