Tips för torrt hår.

Eftersom att  jag har löshår så blir det ofta rätt frissigt, speciellt nu när jag är utomlands och det är så varmt. Har hittat en produkt som verkligen funkar. Lätt min nya favorit. Men den här oljan funkar för alla hår. Så jäkla bra 🙂

Oljan och andra bra produkter hittade jag på www.thewhiteone.se!

(Visited 1 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. madde februari 24, 2013 at 12:36 e m

  kan du säga att Marocco oil inte är ett dugg bättre än de oljor till håret som frisörerna säljer 🙂

  Reply
 2. ToveEvensen februari 24, 2013 at 12:51 e m

  FÖLJ EN 17ÅRIG FLICKAS LIV, GENOM NEDGÅNGAR OCH UPPGÅNGAR,
  KOMMER HON KLARA AV ATT LEVA MED EN ÅNGEST?
  KOMMER HON ORKA STÄLLA SIG UPP PÅ BENEN IMORGON?

  SEX, LIVET, HUMOR, VÄNNER, HAT, KÄRLEK, INSPIRATION, ÅNGEST, ÅSIKTER OCH FRAMFÖR ALLT MIG, !

  Reply
 3. anonym februari 24, 2013 at 4:33 e m

  har du fixat läpparna igen?:O

  Reply
 4. elin sundgren februari 24, 2013 at 5:44 e m

  Är en tjej på 16 år som älskar mode och drömmer om att bli modell.
  Kika gärna in, KRAM!

  Reply
 5. Cathy februari 25, 2013 at 6:27 e m

  Hm.. ”den här oljan funkar för alla hår”. Nja, jag ska prova på mitt krulliga hår och återkommer 😉

  Reply
 6. Amy februari 27, 2013 at 1:18 e m

  Åh, måste tipsa om en grym olja. Den är från lanza healing keratin oil, den är grym. Den bygger upp ditt hår, håret är ju mestadels byggt på proteinet keratin. (: kram

  Reply
 7. Carro mars 7, 2013 at 7:38 f m

  Hm.. Själv tycker jag att mitt hår tyngs ned av oljan så jag är inte ett jätte stort fan av det men det är väl en smaksak. 🙂 Personligen gillar jag silikonbaserad hårvård framför oljebaserad då silikonena inte tynger ner på samma sätt och oftast är överlägsna vad gäller att ge håret glans. Just nu använder jag Fully’s Hair Repair Spray och det funkar klockrent på mig! 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *