Atnite app.

Jag har börjat använda mig utav en app som är riktigt skön. Den heter Atnite och funkar så att när du är ute på barer och klubbar så kan du se vart andra är samtidigt och lägga upp bilder för att kolla hur många som är på ställena. Och är man hemma på förfest så kan man se på vilket ställe det är mest folk på via GPSen som är kopplad till appen.

Kopierade den här texten från deras hemsida.. Hur tycker ni att det låter?

”Lever du för nattliv? Kollar du vimmelbilder? Tycker du om att ta foton?

Atnite är antagligen världens mest omfattande bar- och nattklubbskatalog för mobiltelefoner, med tusentals barer och nattklubbar i databasen, och sammanför barer och nattklubbar, bilddelning och sociala media i ett globalt nätverk.

Atnites världsomfattande kartvy låter dig se med egna ögon var det händer någonting just nu. Användarna lägger upp bilder från barer och nattklubbar i realtid för andra användare att se, gilla och/eller kommentera. Ju mer aktivitet det är på ett ställe desto större kommer dess ikon på kartan att visas.

Appen är sammankopplad med Facebook och Twitter så att du kan dela med sig av dina bilder och aktiviteter även till dessa sociala nätverk. Atnite söker nu partymänniskor till en betatest av appen. Gå in på http://beta.atniteapp.com/ för att registrera dig. Som betatestare så får du innan alla andra vara med att testa appen och påverka utvecklingen av atnite. Passa också på att gå in på www.facebook.com/atniteapp och gilla atnites sida där du just nu kan vinna två biljetter till Sensation White i Amsterdam den 6 juli 2013. ”

(Visited 1 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. jan februari 16, 2013 at 9:15 e m

  Skitbra för tjejer om dem vill bli förföljad och överfallna av idioter som använder appen. hahaha vilken flopp alltså, det där är livsfarligt för tjejer

  Reply
 2. Robert november 3, 2013 at 6:44 e m

  Leva rädd är att inte leva.En kommentar till Jan ovan.Men han har ju för alldel rätt.Men då finns det valmöjlighet för den som vågar Och för den som play safe.För min del kvittar det jag jobbar hela tiden är väldigt upptagen man

  Reply
 3. Robert november 3, 2013 at 6:45 e m

  Trevlig helg

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *