Tröttmössor

Godmorgon! Vaknade nyss.. Kl är runt 12 på eftermiddagen här. I fredags så var vi ute, och festade till det lite. Blev ganska full och rådäckade när jag kom hem :p kom hem kl 7 kanske. Sen på så skulle vi åka båt kl 10 på morgonen och ja, vi var fortfarande fulla när vi vaknade >.< så var tvungen att ta en bloody Mary innan vi gick på båten annars hade hade jag nog kräkts. Vi var ute och åkte runt hela miami kändes det som. Vi åkte hela vägen till key west, sen så åkte vi runt starisland. Rätt grymt faktiskt. Här är lite bilder. Var tvungen att ha byxor på mig då jag bränt ihjäl mina ben.. Wää! 20130224-122616.jpg

20130224-122630.jpg

20130224-122657.jpg

Posted in: Livsstil, Mina resor
Kommentarer (9)

You might also like

Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB Alexandra Nilsson - Jag är inte svensk! Caroline Roxy - EFT-Tapping Alexandra Nilsson - Nyheter till lashes by Alexandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *