Använder du bodyroller?

Har kikat hudrollers förr och provat lite olika, men nu har jag bestämt att köra med BodyRoller från www.thewhiteone.se.

BodyRoller man om man vill ha fin hy alla dagar i veckan. Det fungerar till både ansikte, hårbotten och kropp för att minimera och ta bort hudskador som ärr, bristningar, celluliter, rynkor och till och med för att motverka håravfall.

9754659-FvWP3

Den här har 540 små 0,25 mm mikronålar i titanium och fungerar genom att den stimulerar kollagenproduktionen av hudceller så att din hud återfår sin spänst, läker snabbare och förebygger skador i huden, helt utan att det känns.

BodyRoller är helt enkelt mycket enkel att använda!

Jag återkommer med lite bilder på när jag använt den så får ni se det också!

Har du provat BodyRoller själv? Berätta för mig vad du tycker!

9754671-MuKmg
Bild på före och efter (lånade den från sajten för att visa hur stor skillnad den kan göra)

(Visited 159 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Mayima mars 27, 2013 at 10:58 e m

  Bra tips!!!!! skulle jag kunna få rn shoutout till min blogg <3333 älskar din blogg btw

  Reply
 2. nathalie björklund mars 28, 2013 at 1:46 f m

  Mitt namn är nathalie björklund och jag fyller 18 år om några månader! Jag lever i stort sätt som en vanlig tonåring, med en underbar pojkvän som betyder väldigt mycket!
  I min blogg kommer man finna allt från tankar, tips, skönhetstips och en hel del andra saker!
  Ibland djupa inlägg, ibland väldigt ytliga. Jag har 16 riktiga syskon och har varit med i en del tidningar, då min familj är en utav sveriges största.
  Jag hoppas att ni väljer att följa mig, skulle bli sjukt glad! (jag har även startat en youtube-kanal som jag kommer att videoblogga ifrån) så där kommer skönhetstips, sminkvvideosar, och en hel del andra saker dyka upp när jag väl kommit igång med den!

  MIN BLOGG: http://nattstad.se/nathaliebjorklund
  MIN BLOGG: http://nattstad.se/nathaliebjorklund

  😀 😀 😀 😀 😀

  Reply
 3. Evelin & Alexandra mars 28, 2013 at 6:57 f m

  Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

  Kram!

  PS. Glöm inte kolla in frågestunden!

  Reply
 4. emma mars 28, 2013 at 8:11 f m

  Jag har köpt en bodyroller och jag HATAR den! Visst den fungerar, men fan va ont det gör, och då trycker jag inte ens hårt.. Men man känner verkligen hur det pulserar efteråt och har även märkt skillnad redan efter ett par gånger. Men smärtan dödar… Så den har en liten viloperiod just nu.. haha

  Reply
 5. Uddevallas Gossip Girl mars 28, 2013 at 10:51 f m

  Have you heard? Uddevalla got there own Gossip Girl. I wonder what took her so long, this city has been crying for her for quite some time now. But don’t worry she is here to stay. Or at least if you help her get the posts out there. You can email all the dirt you have on people totally anonymous if you like. Just send a tip in at [email protected]
  xoxo I know you will love me

  Uddevallasgossipgirl.blogspot.com

  Reply
 6. Stina mars 28, 2013 at 12:27 e m

  Asgrym juh, ja ska ha en direkt!

  Reply
 7. Stina mars 28, 2013 at 12:38 e m

  Fasen va grym! Får köpa hem en sån till mina bristningar tror jag 🙂

  Reply
 8. Jens mars 28, 2013 at 12:39 e m

  Varför har man inte kommit på detta innan? Ja har ett ärr i ansiktet som jag behöver bli av med!

  Reply
 9. Hanna mars 28, 2013 at 1:24 e m

  Mm

  Reply
 10. Shizaru mars 28, 2013 at 3:25 e m

  Det här känns väldigt mycket som ett sponsrat inlägg. Men om det är så att du faktiskt tänker använda dig av en roller kan jag upplysa om nålar som bara är 0,25 mm inte kan ta bort ärr eller bristningar. Det enda den kan göra är att underlätta för produkter att gå in i huden, den går helt enkelt inte tillräckligt djupt för att kunna göra mer.

  Däremot finns det fler varianter på marknaden med betydligt längre nålar. Jag kör med 1-1,5 mm beroende på vilket ställe på kroppen det handlar om. Och ja, det fungerar. Men gör ont så in i helvete!

  Reply
 11. Lina mars 31, 2013 at 1:52 f m

  Kissie har kopierat detta blogginlägg idag!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *