Brittish Airways (b)

Ja, jag är vaken nu. Somnade som ett litet barn igår. Egentligen så brukar jag alltid sova när jag flyger flygplan, men när jag åkte från Miami till London så var det ett helt nytt plan och som hade en grym ”egen tv” framför en, med typ alla filmer, alla säsonger av How I Met Your Mother, alla Twilight-filmer o.s.v. Så hade ett litet maraton med mig själv.

Satt mitt emellan två tjocka gubbar, och ja, eftersom jag har urinvägsinfektion så var jag uppe och kissade 20 gånger. För att det inte skulle göra för ont att kissa så drack jag allt som kom i min väg. Drack säkert två liter vatten så dom måste trott att jag var knäpp i huvudet och väldigt jobbig.

För första gången så var jag väldigt flygrädd igår också, för det skakade så mycket så att jag trodde att planet skulle krascha, t.o.m. flygvärdinnorna blev rädda, så dom gav mig några flaskor vin, haha, så jag somnade fint sista timmen.

Jag gillar inte Heathrows flygplats, allting är riktigt dåligt skyltat. Liksom när man hamnar på terminal B… Utan någon aning om vart ens plan går ifrån, finns ju a b c där man åker tåg emellan, så gick av på alla ställen och var tvungen att kolla vart mitt plan gick ifrån. Höll på att missa det med typ 10 minuter. Hemska tanke att vara fast på en flygplats utan pengar (mitt kort blev skimmat, men berättar den historian i ett inlägg sen) och min telefon blev stulen.

Nu ska jag upp och ta min penicillin! Mums…

IMG_7493

På båten så blev jag speltorsk. Här är en bild på hela familjen och mitt ass.

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. LORISSA LOVEBOMB mars 8, 2013 at 9:16 f m

  Åh, så jobbigt att flygplatsen bråkar så… men skönt att du fick se på TV i alla fall 🙂

  Reply
 2. Nikolina mars 8, 2013 at 11:50 f m

  Jag uppskattar verkligen din blogg, läser flera gånger om dagen. Tack för att du väljer att dela med dig lite av ditt liv till oss läsare 🙂
  www. ankpung. se 23 åring mamma med skinn på näsan. Nitar, döskallar och bajsblöjor

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *