Fredagsmiddag!

Fredagen har spenderats på Vapiano med mina älskade vänner! Så mysigt…så skönt att hänga på söder också, känns kul! Annars känns det som att man alltid ränner runt på stureplan men nu för tiden är ju söder minst lika fint 🙂

Mötte upp min fina Paris hemma hos honom och sen gick vi till vappe där vi mötte Ellen och Chris också! Så kul..vi satt faktiskt där riktigt länge, längre än vad jag trodde vi skulle göra och snackade, åt god mat och umgicks. Så skönt att göra det en fredag för en gångs skull, mer sånt häng!

paoww
Me 🙂
dp
min fina Daniel!
carpaccio
Mat… mmm 🙂

(Visited 1 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. jenny mars 30, 2013 at 12:50 f m

  hej paow! de så att jag försöker sluta röka, och jag fundera på att beställa e-cigg från oddwolf för o göra det lite lättare,trodde inte det skulle va såhär jobbigt ush! Min fråga till dig är,funkar dom verkligen för röksuget? Och smaken, har du provat de olika och vilken är isåfall bäst/din favorit? ( funderar även på om smaken Tobak&Mboro verkligen smakar som tobaken på en vanlig cigg?) , och sist men inte minst,har du kvar rabattkod för oddwolf? 🙂

  Jääätte tacksam för svaret då jag vill beställa hem dom så snart som möjligt! puss

  Reply
 2. INVANDRAREN mars 30, 2013 at 1:34 f m

  Hej, vet du vad innebörden av långfredag egentligen betyder? det är en väldigt dyster och sorglig dag för oss KRISTNA, då vår herre Jesus christus korsfästades och led för vår skull, för att vi föralltid ska minnas honom hans kärlek till oss, och han öppna på så sätt himmelriket för oss.

  Iallafall så ville jag bara säga att man ej ska lyssna på musik, vara glad etc på långfredag, det är en svart dag! Som om någon du gillar har dött, sen på påsken 3 dagar efter så vaknar vår herre jesus fråm de döda och går till himmlen!

  ALLA SYRIANER och andra kristna
  invandrare vet mycket bättre om hur man ska bete sig, herre gud och ni svenskar kallar er för ”kristna” när ni vet 0, ni som säger att vi invandrare ändrar era traditioner o kultur etc när VI liknar era förfädder mycket mer än vad ni gör. Vi är faktiskt mer ”svenskar” än vad ni är … lustigt men sant!
  Ni har glömt bort era traditioner, och kultur! Lär er från oss kristna invandrare hur man ska bete sig på helgon/heliga dagar osv.
  99% av de asiatiska/mellanösters kristna invandrare är starkt troende!
  och på så sätt liknar vi era förfäder mer o behåller traditionerna o bygger vackra kyrkor i sverige….
  och de finns massaaaaaa kristna invandrare… just sayiiiing…

  (Detta inlägg er även till alla rasister)

  Reply
 3. Cornelia mars 30, 2013 at 2:12 f m

  Ser gott ut! Och fina är ni båda två!

  Glad påsk såklart! 😉

  XOXO
  Cornelia

  Reply
 4. Evelin & Alexandra mars 30, 2013 at 9:39 f m

  Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

  Kram!

  PS. Glöm inte kolla in frågestunden!

  Reply
 5. sophie bergqvist mars 30, 2013 at 10:58 f m

  IN och läs min träningsblogg! Har gått ner 20 kg på mindre än ett år 🙂

  OCH idag är det min födelsedag! woho 😀
  puss sophiebergqvist.myshowroom.se

  Reply
 6. Sofia mars 30, 2013 at 1:20 e m

  Vad gott det ser ut!! 😀

  Reply
 7. Bella april 3, 2013 at 10:14 f m

  Jättefin bild på dig! 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *