God morgon!

Jäklar vad tidigt jag vaknar nu för tiden, lite jobbigt faktiskt, och med tanke på att jag har en fullspäckad dag idag lite bra också! Först två plåtningar, sen möte, sen vinprovning på Pontus. Efter det så ska jag på Jasmines skiva. Det är min första skiva jag går på så det ska bli spännande. Temat är kändisar… Så kanske ska komma som jag är??

Ser på skvallerbloggens att folk skriver att jag är en wannabe och härmar Annie. Som för övrigt är min vän! Nja.. Visst har vi båda en sleeve. Jag har velat göra en sleeve sen i början när jag fyllde 18. Det var då Annie sprang runt på Stureplan och tyckte typ att tattos var trash, hehe, nä, men typ. Jag har alltid haft ganska mycket tatueringar. Och visst så blev jag väldigt inspirerad till att våga eftersom jag fortfarande var lite feg (det kan ni alla brudar med stora tattos säga)…

Sen när jag ville tatuera över Steffi på min arm så ringde jag Annies bror eftersom att han är en tatuerare och faktiskt väldigt duktig. Jag har även fler tatuerade vänner som inspirerade mig till att våga! T.ex. Charlotta och Nikita. Sen att Annie tonat håret lila med MIN färg! Jag gjorde ju faktiskt topparna först… 😉

Sen när vi var ute en gång så lånade jag kläder av henne. Och eftersom jag fick 3 olika toningsinpackningar i olika färger så gav jag bort en för hon bad om den. Och vi har inte ens samma stuk på tatueringen. Hon kör black and grey och jag kör old school. Hon har på vänster och jag har på höger. Och min smiley piercing gjorde jag i Uppsala i november!!!!

Eller vänta. Jag ångrar mig. ALLA tjejer med sleeves är copycats av Cat von D. Eller hur? Och jag har inte bytt klädstil bara för att jag hade på mig ett par lila byxor på en bild som jag haft en hel del innan. Shit chilla. En del av er klagar på allt som inte är ”perfekt”.

20130325-054017.jpg

(Visited 1 times, 1 visits today)

23 Comments

 1. Evelin & Alexandra mars 25, 2013 at 7:58 f m

  Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

  Kram!

  Reply
 2. Wannabe mars 25, 2013 at 8:30 f m

  😉 Du lär ju märka när du blir äldre att det kommer krävas lite mer än att flasha dina tuttar och tatuera sig lite för att impa på folk! hahaha! LYCKA TILL MED LIVET BALLA BRUDEN!

  Svar: Om du inbillar dig att det är allt jag är så dömer du nog mig utifrån dina egna bittra livserfarenheter. Gör inte det. Ryck upp dig lilla vän, det blir bättre med åren… 😉

  Reply
  1. Jennie mars 25, 2013 at 11:45 f m

   VEM ÄR DU ATT DÖMMA? som sitter och kommenterar? Uppenbarligen någon som inte får något bekräftat och därav söker sig till att trycka ner på andra. När man vet att man är bättre än så behöver man vare sig kommentera eller lägga näsan i blött i någon annans val av vare sig utseende eller personlighet. Du gör valet själv och går in här och det är ganska uppenbart att du inte lever ett likasinnat liv som Paulina, antagligen är du väldigt tråkig som person då du har sån lust att bara kasta grodor ur din mun istället för att låta det passera och gå. Du har all rätt att tycka, men för allas skull och speciellt din egen – vem gynar dina kommentar? inte ens dig själv, hoppas du får en fin dag och att någon tycker om dig för den DU är, för så som du spottar skulle i vilket fall inte jag göra annat än ta avstånd och fortsätta le åt att jag gör vad jag vill, med mitt liv, som jag fick och inte du. /J

   Reply
  2. haha mars 25, 2013 at 5:03 e m

   han/hon säger ju det av livserfarenhet av det verkliga livet

   Reply
 3. Lisa mars 25, 2013 at 9:00 f m

  Ni är båda jävligt snygga i alla fall!

  Reply
 4. Jossan mars 25, 2013 at 9:23 f m

  Verkligen gillar din sleeve:) coolt att du vågade göra en:)

  Reply
 5. Jennie mars 25, 2013 at 10:47 f m

  😉 Tycker personligen att du är den du är oavsett om du får inspiration från Annie, vilket nu inte hänt. Hur nära vänner man än är så är man fortfarande en människa själv. Att säga någon är wannabe för man har samma stil så är ni två helt skilda personer. Dessa som säger annat borde ta och titta på sig själva.

  Köper jag ett par jeans på gina, så är jag fortfarande unik även om jag har samma jeans som hon som står i kassan och bär dem samma.
  Gör jag en tatuering, oavsett om jag målar den själv så kommer sannolikheten vara att någon annan i denna runda värld bära något liknande på sin kropp.
  Färgar jag håret blondt vem härmar jag då?
  Går jag och handlar på coop istället för ica, vem är jag då?

  Alla dessa påhopp och sjuka resonemang, paulina du är en människa precis som alla andra, och du besitter något som gör att du är du. Folk som förlöjligar dig, hittar fel på dig är sådanna som ser ner på sig själva och vägrar göra en förändring.

  Personligen så anser jag du har en egen stil och att du leker med din kropp på ett väldigt befriande sätt. Och ingen har egentligen rätten att uttrycka sig om vem du är, vad du känner, vad du tänker osv.

  Det man har rätten till att göra då vi bor i ett yttrandefrihets – land är att stå upp för sig själva, men att ge sig på någon annan utan att egentligen veta någonting om denna människa gör mig väldigt förbannad och ni som inte vet vad detta kallas vet nu att ni är energitjuvar och att er energi ni signalerar ut inte kommer ge någon annan gott och allra minst er själva när ingen orkar lyssna på er.

  Satt personligen på en fest i helgen där tom. killar satt och resonerade och ordbajsade om någon annan person som dem i själva verket inte ens känner, denna person har varit med om en olycka och blivit förståndshandikappad. Och att sitta och håna och skratta och se ner på dennes beteende istället för att försöka förstå bakomliggandes orsaker tycker jag är personligen TRASH. Vilket säger mer om dem än om personen i frågan som måhända har problem, men har man inget viktigare att prata om så pratar man gärna om andra.

  Eller som tjejen som är en dryg apa rent ut sagt, som satt och beklaga sig att hon vart på fest och alla där var snobbiga mot henne? Jag kunde inget annat än förstå dessa personer. Är man en snobb som ser ner på andra och tror man är bättre än någon annan, då får man smaka på sin egna medicin när man hamnar på en fest bland ett umgänge som man inte tillhör och kommer heller aldrig göra om man inte förstår att problemet inte ligger hos alla andra utan mestadels hos sig själv.

  Om man vet vem man är och har en självkänsla och tror på sin egen förmåga så får man inget självförtroende pga. det. Andra måste tro på det man säger och bekräfta det. Går man runt och tror att varenda människa ska tycka om en och inte ser att man själv kan vara felet i ”finn fem fel” så är man ute och cyklar.

  Jag har läst din blogg i många år och jag är drygt 10 år äldre än dig och du av alla bloggar inspirerar mig, just för att du gör fel, du får ta konsekvenserna av dem, du är sur ibland, du är glad, du är kär, du är olyckligt kär, du vänder på dygnet, du erkänner dina brister och samtidigt så njuter du faktis av det livet du fått osv. Vilket jag kallar både naturligt och hälsosamt, du har många år framför dig och du är långt ifrån klar med ditt liv. Det som får mig att läsa din blogg är för du inte lägger upp bilder på allt du köper eller skryter om diverse saker, vilket gör dig till att du inte serveras på silverfat. Jag är den som skiter i om ditt rum är ostädat, eller vilket märke din senaste klänning har så länge den sitter snyggt så spelar inget annat någon roll. Det jag bryr mig om är att du är människa och du visar som sagt att du är sårbar och att du sårar folk, du visar också att du kan vara en vän likaså att du inte tål att trampas på.

  Ibland undrar jag vilken världsdel folk som kommenterar befinner sig i och vem dem själva är.

  Hoppas få se mer av dig, oavsett vem du kommer bli i framtiden, så tror jag du är den av flera som har störst chans att faktis en dag uppskatta ditt liv och det du vart med om som format dig till den du blivit vilket kommer ge dig uppskattning och en till synes bra självbild.

  Alla gör som sagt misstag och ibland gör vi dem om och om igen, men vi tar alltid lärdom av dem och det vi gör fel gör vi senare om och gör rätt, när vi är på den platsen i livet då det faktis är rätt. Tills dess njut, ha kul, ångra inget för det tjänar inget till, gjort är gjort och kommer aldrig igen..

  Ta hand om dig och ha en fantastisk vecka ” /Jennie

  Reply
  1. Sassa mars 25, 2013 at 12:13 e m

   Haha novell?

   Reply
 6. Olivia mars 25, 2013 at 10:49 f m

  Blir så jävla irriterad på folk som kallar varandra wannabe hit och dit. Man kanske ser att någon har till exempel sleeve och tycker det är snyggt, och då vill man ha det själv. Är man wannabe för det? Nej. Bitch please

  Reply
 7. Jasmine mars 25, 2013 at 12:12 e m

  Jag måste bara säga att din tattoo är såå snygg vill också göra så på hela armen.

  Besök min blogg Jasminekassab.devote.se

  Reply
 8. Hanna mars 25, 2013 at 12:20 e m

  Kan inte du lägga in före och efterbilder på dig och Annie?
  Hur ni såg ut innan som yngre, och nu?

  Reply
 9. jen mars 25, 2013 at 4:19 e m

  gullig du blev i rosa håret 🙂

  Reply
 10. nathalie björklund mars 25, 2013 at 4:27 e m

  Mitt namn är nathalie björklund och jag fyller 18 år om några månader! Jag lever i stort sätt som en vanlig tonåring, med en underbar pojkvän som betyder väldigt mycket!
  I min blogg kommer man finna allt från tankar, tips, skönhetstips och en hel del andra saker!
  Ibland djupa inlägg, ibland väldigt ytliga. Jag har 16 riktiga syskon och har varit med i en del tidningar, då min familj är en utav sveriges största.
  Jag hoppas att ni väljer att följa mig, skulle bli sjukt glad! (jag har även startat en youtube-kanal som jag kommer att videoblogga ifrån) så där kommer skönhetstips, sminkvvideosar, och en hel del andra saker dyka upp när jag väl kommit igång med den!

  MIN BLOGG: http://nattstad.se/nathaliebjorklund
  MIN BLOGG: http://nattstad.se/nathaliebjorklund

  Reply
 11. mati mars 25, 2013 at 4:29 e m

  gud vad löjliga folk är. Själv älskar jag hur du klär dig osv, din klädstil nu känns mer som du. Både du och Annie äger, är sjukt snygga osv, folk är bara dumma i huvudet, hejsvej

  Reply
 12. Nikolina mars 25, 2013 at 4:30 e m

  Alltså blir så matt. Så man måste härma någon för att man gör en tatuering ?
  Jag gjorde min första när jag var 14 år. Ville bara ha en piercing, men fick inte för mamma. Men jag fick tatuera mig. Har kvar min allra första, den andra jag gjorde när jag var 15 har jag tatuerat över nu. Men så alla mina vänner härmade mig menar ni ? haha, Alltså så länge du inte snor en tatuering rakt av, eller sitter och googlar en bild och tar med så tycker jag inte man härmar nån. En tatuering ska vara ens egen, uppmålad eller omgjord från konst tex.
  Från Ankpung. Bloggar om skyddad idenitiet, att förlora sina föräldrar och samtidigt vara mamma åt en liten son.
  Plåtning och intervju för SOLO i morrn 🙂

  Reply
 13. Janine mars 25, 2013 at 5:56 e m

  Lyssna inte på alla haters, det är bara fånigt att hålla på att kalla folk för wannabe. Jag tycker din sleeve passar dig jävligt bra.

  Reply
 14. LORISSA LOVEBOMB mars 25, 2013 at 6:38 e m

  Givetvis tror jag på allt du säger i ditt inlägg, men samtidigt kan jag inte låta bli att tänka att OM du hade ”härmat” Annie… varför hade det varit något dåligt då? Jag har aldrig riktigt fattat det. Är inte det den yttersta komplimangen att någon vill se ut som en? Jag förstår inte folks gnäll gällande det. Och jag förstår inte att det är på tal ens, andra människors utseende borde vara en icke-fråga.

  Reply
 15. Pingback: Paow talar ut om påhoppen ang. att hon skulle vara en “Annie-copycat” | Skvallerbloggens.se – Sveriges största skvallerblogg

 16. Pingback: Paow talar ut om påhoppen ang. att hon skulle vara en “Annie-copycat” - MegaConz.se | MegaConz.se

 17. i mars 25, 2013 at 11:34 e m

  Du är iaf snyggare än någonsin i think ! wowow ska också göra sleeve nu och härma dig *härmapa*

  Reply
 18. Josefine mars 26, 2013 at 10:16 e m

  Annies läppar är så fucked up, förstör hela hennes utseene

  Reply
 19. Nicole mars 28, 2013 at 7:38 e m

  Jag tycker att både du och Annie borde fylla ut era sleeves, det skulle bli skitsnyggt med bara några små motiv som gör att det blir mer, för när det gäller sleeves så tycker jag att more is more!! 😉

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *