Hmm?

I Miami hittade man de där skalen som alla springer runt med i Sverige i seriöst vartenda butik man kollade i. Ganska roligt egentligen att dom är lite ”svåra” att få tag i men ändå säljs dom av varenda jäkel utomlands. Typ lite som Victorias Secrets som alla hetsar kring i Sverige, men som är som H&M i typ USA, men där är jag själv också skyldig. Har ju typ varenda produkt ur deras sortiment så ska väl inte säga något.

Men de här skalen… Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker om dem eller inte. Stod och klämde på ett illrosa igår och visste inte riktigt. Så mycket telefoner som jag tappar hela tiden kanske det är bra med ett stort skal så att jag faktiskt FATTAR när det saknas? Får se hur jag gör…funderar på att vara utan mobil ett tag haha…skulle nog vara bra för mig.


Testa din pojkvän – få din inspelning skickad till din e-mail

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *