Hmm?

I Miami hittade man de där skalen som alla springer runt med i Sverige i seriöst vartenda butik man kollade i. Ganska roligt egentligen att dom är lite ”svåra” att få tag i men ändå säljs dom av varenda jäkel utomlands. Typ lite som Victorias Secrets som alla hetsar kring i Sverige, men som är som H&M i typ USA, men där är jag själv också skyldig. Har ju typ varenda produkt ur deras sortiment så ska väl inte säga något.

Men de här skalen… Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker om dem eller inte. Stod och klämde på ett illrosa igår och visste inte riktigt. Så mycket telefoner som jag tappar hela tiden kanske det är bra med ett stort skal så att jag faktiskt FATTAR när det saknas? Får se hur jag gör…funderar på att vara utan mobil ett tag haha…skulle nog vara bra för mig.


Testa din pojkvän – få din inspelning skickad till din e-mail

(Visited 44 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. terese mars 2, 2013 at 1:28 e m

  har precis köpt ett enormt rosa kattskal själv 🙂
  besök gärna min blogg
  tereseization.wordpress.com

  Reply
 2. LORISSA LOVEBOMB mars 2, 2013 at 3:03 e m

  Stitch är alltid söt, och ur förlora-telefonen-synpunkt underlättar det nog 🙂 Men jag själv tycker väl att du och jag och alla över 16 är för gamla för sådant.

  Reply
 3. HANNI mars 2, 2013 at 4:04 e m

  haha söta

  Reply
 4. Sophia mars 2, 2013 at 5:12 e m

  Har precis startat min blogg som handlar mitt bombade tonårsliv… Håller på att skriva böcker och försöker äntligen få ordning på mitt liv efter alla katastrofer i mitt liv. Om ni skulle vilja hjälpa mig sprida denna blogg så skulle jag vara jätte tacksam!!! Jag vill kunna ändra samhället! Jag vill att kvinnomisshandel inte ens skall kunna få existera, barn inte skall få glömmas bort, m.m! Men jag måste ha hjälp att sprida mina erfarenheter.. http://ladorce.blogg.se Tack på förhand! Kram

  Reply
 5. Louise mars 2, 2013 at 11:20 e m

  Ååå ett sådant skulle ja vilja ha! Får man tag på dem i sverige?

  Reply
 6. my mars 3, 2013 at 2:01 e m

  cuuties men fula!!

  Reply
 7. Nikolina mars 4, 2013 at 11:39 f m

  Alltså kanske åt ett barn, då är de gulligt.
  Men jag skulle inte vilja ha ett själv. Ja snacka om hypat, typ som när man hade 3310 och bytte skal. hahha.
  http://www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet

  Reply
 8. hanna mars 5, 2013 at 11:07 f m

  äh, jag tycker dom är fula! 😛 typ lite för barnsliga… nä jag gillar dom helt enkelt inte! 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *