Har ni provat ögonfransserum tidigare? Jag kör nu med den populära iLash – Ögonfransserum ifrån The White One som ni säkert hört talas om, den fungerar jättebra!

Är helnöjd och har redan börjat fundera på att strunta i mascaran helt och hållet. På 2-8 veckor får man mycket längre och tjockare fransar bara genom att pensla på 2 ggr om dagen i roten på ögonfransarna. Den fungerar dessutom jättebra på ögonbrynen.

Kanske kan vara ett litet tips till alla er som vill bli snygga i vår. Finns att köpa på The White One Cosmetics hemsida: www.TheWhiteOne.se för 499, men jag hittade en rabattkod på nätet så om ni anger ”MARS” så får ni 100 kronor i rabatt hela mars månad!!

Bild-2010-12-27-kl.-14.3523815137-iWKPS

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *