Ja. Man växer inte upp på en månad. Eller ett år. Tänk på att jag är en av dom yngsta storbloggarna. Jag festar och gör bort mig, glömmer trosor och skapar skandaler. Men inte med flit. Det bara händer. Och det är inte så att jag hånglade med någon annan kille på krogen för att jag ville pajja mitt förhållande. Det bara hände. Och jag kan fortfarande inte säga varför det hände. Men det var en handling som inte var en av dom smartaste handlingarna jag gjort, jag skyller på att jag var pisspackad och det hade inte hänt om jag var nykter. Vem vet? Mitt förhållande kanske såg ut att vara hur bra som helst utåt. Men ingen visste hur osäker jag kände mig. Att inte veta. Att ha ett distansförhållanden med en kille som är utomlands 9 månader om året kanske inte är det mest ultimata. Även om det bara hände en gång. Och att en av mina ”bästa” tjejkompisar inte kan knipa ihop käften och går runt och berättar det för alla så kom det fram. Men det är inte de jag gråter över nu. Nu är det andra saker som jag är ledsen över.

Om ni tänker efter som var det inte så länge sen Kenza och Hugo Rosas stog och torrjuckade inna på dansgolvet. Vad var hon? 18. Och Hugo 19. Tyra är 25 och lider av någon form av deprission och har blivit utbränd. Men hon flyttade ut till landet, köpte hästar och nu så mår hon bättre igen. Alla har sina kriser och sina up and downs. Nu ska Hugo skaffa barn och gifta sig och Kenza verkar må bra. Snart är det väl min tur. Fast inte än på ett tag.

Visst nu kanske jag är en ”slampa” och en ”bitch”.. Men jag växer väl upp jag också någon gång.

603043_737_484_1tumblr_mdyj5ituDH1r4w26ho1_r3_500tumblr_m2w2iwQN791rrbv1do1_500

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (48)
 • Elinen

  Jag håller på dig, du är bäst!

 • Helena

  Alla begår misstag ibland krävs det massa misstag för att vakna upp. Jag är 25 år o varit otrogen i alla mina förhållanden utan detta nu. Varför vet jag inte, inte så att jag inte älskade mina ex men de var för att jag var inte redo helt enkelt. En del av mig ville vara Svensson o den andra delen ligga runt. Nu är jag säker på mig och min kille men behövde nog leka av mig rejält innan för att bli mätt på de o ha ett seriöst.

  Var singel ,du är fortfarande ung! Och sen får framtiden utvisa. Och gör dig av med falska vänner!

 • Sara

  Fast att skylla på alkohol eller att kompisar inte kan knipa käft håller inte i längden. Bättre att då säga ”jag gjorde ett misstag, så är det, punkt slut”.

 • Amanda

  Vilken tråkig design du har numera..

 • Frida

  Jag brukar lyssna på Depeche Mode – Walking in my Shoes vid sådana tillfällen…

 • Linnea

  Varit otrogen nu igen?

 • Therese

  Du är fortfarande ung Paulina!
  Tro mig (jag är fan 29 haha) men du kommer göra 10000 tals mer dåliga grejer i ditt liv!
  Man lever bara en gång, så varför inte ha kul då?
  Gör som du vill, njut medans du kan, var ledsen, var glad och allt det där.
  Allt ordnar sig till slut!
  Du verkar vara en schysst gullig tjej, men även såna brudar gör fel. Många fel 😉

 • Anna F

  Du är grym tjejen!
  Alla som sitter och skriver dumma saker har fömodligen också gjort masssa dumt utan att våga stå för det på samma sätt som du gör.. Och dem som inte gjort massa dåligt är ju skit tråkiga!!
  KRAM!

 • K

  Väx inte upp än, vi vill inte ha nån tråkig mamma/inrednings/träningsblogg, vi vill ha paow:) Du är ingen ”slampa”, du är som de flesta unga tjejer, förutom att ditt liv delas med hundratusentals människor..

  • anonym

   hoppas verkligen inte hon är som de flesta unga tjejer… Hoppas för all del att unga tjejer har mer innanför pannbenet än paow och framförallt hoppas jag att de står för sig själv i skillnad till paow! Men… det betyder inte att paow inte kan bättra sig och ändra sig och försöka föregå med gott exempel, det hoppas jag att hon gör 🙂 Visa att man kan ändra sig och ta sitt ansvar!

 • Ebba

  Du är fortfarande ung, håller på och lära dig att ta konsekvenser och det är då man ska göra misstag. En massa misstag som man sedan kan ta och lära sig av. Jag har själv varit där (eller är där) Men jag har börjat fundera lite på min val och hur konsekvenserna blir utöver det. Och du är ingen ”slampa”, låt ingen trycka ner dig och säga något sånt. Du är fortfarande ung, och vill ha kul (för det mesta) antar jag. So, do It! Du är bäst, och låt inte någon annan få dig och tro något annat.

 • Lisa

  Sluta förklara dig. Skriv om vad du vill, gör vad du vill. Förklara dig inte.

  Du kan skriva en sån skitsak som att du äter en jävla toast till frukost så har folk åsikter om det. Who cares.

  Oavsett hur gammal du är så är det alltid ditt liv och dina val och du har ingen skyldighet att försvara dig inför ex antal random läsare. Vill du hångla, ligga eller peta någon i örat så gör det. Sånt har tyvärr ingen ålder, man är lika dum i huvudet tills man tvingas att sluta vara det.
  Typ när man får barn.

  Och ja just det. Det finns folk med barn som har sex också.
  True story. Man är inte dum för det.

 • maja

  Hahah asså orka att varje gång du gör något fel så måste du dra in andra som också har gjort något. Hahah sluta dra in andra för att verka bättre,tro mig du är ännu värre hahaha synd!! Ta tag i ditt liv istället för att leva på ”det löser sig”. Well guess what it doesnt! Dy själv måste göra den ändringen och inte vänta på att de kmr av sig själv!!

 • alex

  Helt ärligt. Jag tycker att du skall ta en tid för dig själv, du behöver det. Fokusera inte på ”kärlekslivet” vare sig det gäller tjejer eller killar. Försök att bygga upp dig själv igen, rå om DIG själv och sluta tänka på andra. För om du inte lär dig att uppskatta dig själv och ditt eget värde kommer du aldrig kunna göra det för någon annan.
  Du har varit med om mycket, ta ett steg tillbaka och reflektera. Vad vill DU med ditt liv? Vart vill du komma? Vilken sorts människa vill du vara? Vad för sorts människor vill du ha i ditt liv? Du är ung och du har tid på dig. Men ta den tiden som är nu och fundera, reflektera och ta hand om dig själv. Det behöver du!

  Under de senaste åren (som det har framgått i bloggen) så har det sett ut som att du är väldigt vilsen, och jag klandrar dig inte med tanke på allt som du gått igenom. Hade ju varit konstigt om det inte påverkat dig. Men som sagt jag tycker att det är dags att du tar dig själv i första hand och se till så att DU mår bra och känner att du gör rätt för dig.

  Detta var ett försök till att hjälpa dig/ stötta dig och jag hoppas att du tar det positivt då jag bara vill dig väl. Lycka till!

 • Vera

  Du är bäst paulina! och så jävla äkta!

 • Jenn

  Det finns vissa saker du måste göra när du är ung. Blir du en slampa? Nej. En bitch? Nej. Lite skadad? Kanske. Du blir ändå i slutändan en starkare person med en miljon läxor om livet. Det som räknas.

 • Emma Wahlberg

  Du är den ända bloggaren som inte är pinsam. Du är den som verkar bry sig minst om vad andra tycker. Så ska det vara. Du är bra. :)))

 • Emma

  Så fort du mår dåligt ska du alltid klanka ner på andra. Lägg ner nu för fan.

 • Issa

  Du är en sån härlig tjej Paulina och du är väldigt ung. Jag är bara ett och ett halvt år äldre och har också haft ett distansförhållande och jag vet exakt hur sjukt jävla jobbigt det var. Jag tror verkligen att du älskar honom och jag tror inte det var för att kärleken inte var tillräcklig , det tar så sjukt mycket på en själv när man är i ett sådant förhållande och i våran ålder är man inte alltid mogen för något sådant i sig själv,<3 för även om du är en fantastisk, härlig stark och underbar person (och det är du!) så är alla människor och ingen kan förstå hur det har känts för dig och därför kan alla som drömmer bara skita på sig 🙂
  Ta hand om dig , du är fantastisk och låt ingen annan få sig att tro något annat !:) Bamse kramar !

 • da

  att var bloggare är inte särskilt från mängden av människor. jag flyttade när jag var 15 och har jobbat heltid sen dess med riktiga jobb, försökt hjälpa andra människor och skaffat en mening.
  kanske behöver du skaffa en mening med ditt liv, vad är att bara vara?
  om du går ut i det riktiga arbetslivet hittar du tusen miljoner andra som går in i väggen av helt vanliga jobb, som inte har en obegränsad ekonomi, föräldrar med pengar eller föräldrar alls.

  att växa upp handlar inte om att alltid göra rätt val utan ta ansvar för sina val. du är priviligerad att inte egentligen behöva göra något vettigt om dagarna, kan tyckas.

  men du kanske bara behöver göra det, nått vettigt.

 • hanna

  såvida du inte är efterbliven på något vis så ska du ta ansvar för vad du gör. ”det bara hände” är en värdelös ursäkt, saker händer inte bara, de händer pga av de val du gör. du kommer inte kunna skylla på din ålder hela ditt liv, att du är 18 och fortfarande gör det är sorgligt. Om du inte kan ta ansvar för det du gör så borde du omyndigförklaras, en normal 18-årig ska kunna inse konsekvenserna av sina handlingar.

 • Sofie

  Paulina 🙂 Jag känner inte dig alls, läser knappt din blogg, så därför borde jag egentligen varken yttra mig eller lägga mig i ditt liv. För det är ju ditt liv, och du får göra som du vill.
  Men du känns så vilsen ibland. Så ledsen! Det är inte kul att läsa. Kan du inte bara typ, sätta dig ner, skriva ner vad du vill med ditt liv och vad som är viktigt för dig, och sen börja sätta upp mål för att ta dig dit? Och samtidigt ta bort allt negativt i ditt liv?
  Skaffa lite struktur och rutiner! Det tror jag att du kanske kan må bra av? För vad vill du göra, liksom? Har du nån plan med ditt liv, någonting du vill bli eller göra? Har du någonsin kämpat för något?
  Om jag var du skulle jag typ dra och jobba som volontär i något fattigt land. Man kan ju jobba på dagis, skolor eller med att rädda djur. Typ delfiner eller tigrar eller vadsom! Då tror jag man får en insikt i livet och börjar känna sig själv på ett annat sätt.
  http://www.blueberrysprak.nu/aeventyr/kenya/delfinforskning.asp

  Kram!

  Ps, otrohet är inte ok. :/ Spelar ingen roll att man har distansförhållande, ingen förtjänar att ens partner är otrogen. Ta med dig den lärdomen!

 • ellie

  De var simon du strula med va? 😀

 • fleurpetit

  Alla har varit för full och gjort bort sig, och har dom inte gjort det, så kommer dom att göra det.

 • Elin

  Jag tycker du är stark. Jag hade aldrig klarat allt näthat och fortfarande levt livet. Du är sjukt stark och klart att alla har kriser och inte en jävel har rätt att klanka ner på dig, det tycker inte jag iallfall. Keep on going!

 • :)

  vafan jag diggar paow men du kommer aldrig kunna lära dig av dina misstag sålänge du skyller ifrån dig på andra faktorer.även om det självklart spelar in så måste man ta ansvar för sin egen del..

 • Emilia

  Du är så jävla cool, och jag älskar fan dig!
  Du är bara 18, klart som fan man gör misstag? Inget att oja sig över. Tycker du är asgrym 😀

 • Hilda Mattisson

  Hoppas du lär dig av dina misstag, ja, någon gång växer du säkert upp, du är ju trotts allt ung en. Alla vi unga gör tyvärr misstag, men sånt är livet!

 • Pannnntaadd

  Vad pantad du är. Givetvis kan man göra misstag många gånger i livet, men misstag som att vara otrogen gång på gång Utan att ta lärdom av det är ganska korkat, och inte minst egoistiskt. Det är en människa med känslor du sårar, som faktiskt verkat älska dig. Du borde ta reda på vad du vill och vem du är, innan du påbörjar ett förhållande då det faktiskt inte bara handlar om dina känslor och dig själv längre!

 • Sanna

  Tog ju inte så lång tid för dig att va otrogen IGEN. Lärde du dig inget efter första gången? Pft och du som ”var så kär” och ”aldrig hade känt så innan”, om det hade stämt hade du aldrig strulat med någon annan. Oavsett hur jävla full man är så vet man ändå exakt vad man sysslar med just då. Kärlek har ingenting med ålder att göra eller hur ”mogen” man är så skyll inte på att du inte har växt upp. Jag hoppas du hittar någon som du kan hålla dig till så du slipper såra fler.

 • daniella

  jag tycker du är en stark människa paow!! you go girl!

 • Evelina

  Du kan aldrig göra samma misstag 2 gånger, för den andra gången är det ett val.

  • Wilma

   Dummaste jag läst :’)

  • Liz

   Dummaste jag hört på länge.

   Inte likvärdig jämförelse, men bara för att du ska se hur ditt resonemang inte håller;
   Om jag går igenom en park och blir våldtagen/rånad/whatever – är det då mitt fel om det händer igen, bara för att det är samma park?

 • Madelene

  Du är så sjukt cool Paulina! Så skönt med folk som bara är ärliga och inte försöker vara så jävla fina i kanten hela tiden.

 • Maria

  Hej!
  Jag brukar aldrig i normala fall kommentera någonting alls på bloggar men det här var ju bara så ärligt och rent av dig att blotta. You’ll be fine girl! Vi alla har varit där på våra olika sätt! Sköt om dig!

 • linn

  Var lugn 🙂 alla gör vi misstag hela livet. Det är våra misstag som vi lär oss av och som formar oss till dom vi blir. Tro fan att man kan göra misstag med både otrohet, droger å fan å hans moster. Men ingen har rätt att döma dig. Du blir bara särskilt utsatt för att du är offentlig. Keep fighting girl! Jag är på din sida <3

 • Leah

  Men shit alltså. Stå för dina egna handlingar utan att blanda in andra. Kenza har varit tillsammans m Aleks fyra år, sen hon var 17. Vad babblar du om??

 • Cajza

  Du är underbar 🙂 ingen slampa och ingen bitch du är fantastisk 🙂

 • nädeli

  okej, jag känner inte dig, & läser i princip aldrig din blogg. men råka kika in här av en slump! hur som, det fungerar inte riktigt att ”skylla” på att man är ung och dum. visst, man är kanske ung och dum, MEN finns fortfarande någonting som heter ansvar. Att man tar ansvar för sina handlingar. Vi alla gör misstag och fel ibland, och man lär av dom, så att man blir bättre och växer som person. att skylla ifrån sig på människor runt omkring, eller alkohol eller vad som helst, är ju inte direkt lösningen på dina problem! försök acceptera vad som hänt, tänka varför det hände och lär dig någonting av dina misstag istället för att skylla på att du är ung!

 • bella

  Du måste lära dig att stå för vad du gör och inte skylla allting på din ålder, alkohol, vänner osv. Du är snart 20år, du är inget barn längre. Det är inte okej att såra folk så som du gör. Det är inte synd om dig. Ta tag i dig själv istället!

 • Johanna

  Nu gör du det igen, alltså hänger ut andra människor och talar illa om dem! Du är ett monster. Om jag inte visste bättre så skulle jag be dig att ta en överdos av ditt kära stureplanspulver! 🙂

 • Evelina

  Misstag? Du var ju förfan otrogen mot Hugo också! Man lär sig av sina misstag, och du är en tjej som håller på med allt som rör sig, så är det!
  Och vadå att folk går och skvallrar? hahahhaha, snäll du är mot dina pojkvänner som gör det i smyg o inte tror han kommer få reda på det. Du är 20 i år, väx upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *