Nu händer det saker!

Jag har under ett års tid varit en del av Sexy.se och haft ett givande samarbete med Bingo Rimér och alla på Sexy, men nu är det dags för lite förändringar. Kände inte riktigt att det hände så mycket som jag ville att det skulle göra och kände inte att jag ”utvecklades” någonting.

Men jag kommer att sakna er på Sexy! 🙂 Fast jag vet ju att vi kommer fortsätta samarbeta och jag vill tacka för den tid som vi haft ihop och all hjälp jag fått! Även om det just då inte var rätt förr just mig.

Nu släpper jag min nya design också. Tyck gärna till och tänk på att allt inte är riktigt bestämt än (så säg till om ni har några bra idéer)!


Tack Bingo!


Snart får ni veta mer om vad som är på gång, men det kommer helt klart bli AWESOME! 😉


Du väljer helt fritt mellan 3 ljuvliga parfymer för 5 kr!

(Visited 1 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Jonna mars 6, 2013 at 12:24 f m

  Oh så spännande! Nya designen är snygg och stilren! Älskar den!

  Reply
 2. Tobbe mars 6, 2013 at 8:49 f m

  Den förra designen var mycket snyggare. Sen funkar inte skiten i internet explorer som är min favorit 😉

  /Tobbe

  Reply
 3. Nikolina mars 6, 2013 at 10:00 f m

  Superfint, men ändra till disqus på kommentarerna så man kan svara och se när nån annan svarat på kommentarer.
  Tack för att du alltid får mig på bra humör när allt känns jobbigt. Du är underbar 🙂
  http://www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet, rättegång igen 🙁

  Reply
 4. Linnea mars 6, 2013 at 10:34 f m

  Tkr den känns lite enkel. Lite nya bilder och roliga design hade varit bättre.

  Reply
 5. Amanda mars 6, 2013 at 9:10 e m

  Detta har ingenting med självaste inlägget att göra men jag måste bara få säga att din nya design är riktigt snygg! Den är typ mysig på någon konstigt sett ? känns mycket roligare att kolla på din blogg nu!

  Reply
 6. Alice mars 7, 2013 at 9:17 f m

  Shit va lik Britney Spears du är på bilderna när man ser dig snett framifrån:0 jättefin verkligen:)

  Reply
 7. Bingo mars 7, 2013 at 12:26 e m

  I love u Pullan.
  Bingo Pappa3

  Reply
 8. Boutique FC Barcelone mars 18, 2014 at 2:58 e m

  Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to mention that I’ve really loved browsing your blog posts. After all I’ll be subscribing in your feed and I am hoping you write again soon!
  Boutique FC Barcelone http://maillotfcbarcelone.oursland.org/

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *