Så här känner jag just nu.

Har fått kommentarer om att ni tycker att jag är blek. Fast ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte så mycket om det. Visst liiiite färg får en att se fräsch ut, men jag prioriterar gärna andra saker när jag är utomlands.

Vet inte riktigt vad som händer idag dock. Har äntligen duschat. Länge sen jag kände mig så här ren!

Bild 2013-02-01 kl. 19.27 #2

(Visited 1 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. ida mars 8, 2013 at 3:42 e m

  Hatar folk som ska klaga på att man är blek.
  Du kan ju bli brun iaf, men jag har typ inga pigment alls för det, jag blir bara prickig och fräknig!
  Har den där lite röda färgen i håret också.

  Vet inte vrf folk ska klaga på det, alla ser ju olika ut. Föds man vit så är man vit. Jag ser självklart inga fel i att sola och bli brun, om man kan. Det är supersnyggt! Men jag hatar att hela tiden bli jämförd med andra.
  När jag varit utomlands i solen, 3 veckor, fått lite färg som jag själv kan se det, så ser ju självklart ingen annan det och undrar vad man hade för sig på semestern. Dom undrar om man bara varit inne hela tiden eller skyddat sig från solen?!
  Svaret är: Nej, jag vistades i solen så mkt jag bara kunde, då de är så jäkla skönt, men jag har inte pigmenten för att bli brun!

  Reply
 2. jennie mars 8, 2013 at 4:16 e m

  Skulle vilja se bättre bild på din tatuering 🙂

  Reply
 3. Alex mars 9, 2013 at 5:53 e m

  Hellre blek och len än brun och rynkig brukar jag säga! 😉

  Att vara blek är riktigt snyggt om man bär upp det på rätt sätt.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *