Breaking bad.

Hej på er! Länge sen jag vaknade såhär sent >.< Eller vaknade för typ en timma sedan.. Och nej det var inte för att jag var ute igår. Idag så var det den först onsdagen jag var hemma sen jag kom hem från miami vilket var typ 6 veckor sedan? Och jäklar vad jag har festat. Jag har försökt skylla på att jag blev singel. Ja då funkar det ju att gå ut och festa haha. Fast jag kunde inte direkt påstå att jag var så jätte ledsen. Det var lite jobbigt första två veckorna men nu är det typ som bortglömt 😛 Hah.. Vilket svin jag är ibland. Men jag har väl helt enkelt gett upp tanken på att jag skulle kunna gå tillbaka till något som aldrig skulle kunna funka. Nu blir jag mest äcklad och arg istället 🙂

Anledningen till att jag vaknade så sent idag är faktikst för att jag låg och kollade på en hel säsong av Breaking Bad… Gosh vilken bra serie! Hur många av er har sett serien? Hur många säsonger finns det?

images-1 images

Breaking+Bad

 

Posted in: Livsstil
Kommentarer (9)
 • sandra

  Halloj! Serien är skit bra, finns fem säsonger så du har att göra. Ha en bra dag MVH Sandra

 • Katja

  Shuu girl!! Jag diggar dig fett mycket alltså!! Jag har inte riktigt följt din blogg tidigare, men nu läser jag den dagligen och du påminner så mycket om mig och min omgivning på något sätt. 🙂 hehe! 😉 Nämen jag diggar dig, 🙂 Keep your head up!! Peace!

 • jonas

  bra sida! En bra sida som jag skulle rekommendera dig om du ska ta tag i ditt liv är http://www.ptofsweden.se 🙂

 • Ebba

  ”En hel säsong” Ja första har ju 7 avsnitt bara så det var väl inte så himla imponerande att du hann det på en dag.. Men det finns typ 5, den blir dock skitseg i mitten av fjärde, sen blir det bra igen

 • Linda

  SAAA JU DET PAULINA!!!
  Det finns 5 säsonger hittils, men i swesub så har bara 2 avsnitt kommit ut av säsong 5. 🙁

 • Lou Rockstierna

  Visst är den awesome?! 5 säsonger finns det, jag såg slut på allihop riktigt fort. Blir bara bättre och bättre….du har mkt att se fram emot unga dam 🙂 Enjoy!

 • Lou Rockstierna

  Oj, kollade inte dom tidigare kommentarerna, ser nu att du redan fått informationen ett flertal ggr! Have a nice day!

 • ema

  tvääärtyng, kan inte ogilla den trots att den går lite på samma spår hela tiden. andra halvan av femte säsongen kommer i sommar någon gång. det är också den sista, så ta vara på avsnitten väl

 • Gittan

  Vi har precis sett ett par årgångar och den är ju sanslöst bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *